Menü

Maszkok - Fátyolmaszkok - Arcmaszkok

Az arcmaszkok a bőrápolási rutint tökéletesen kiegészítő, vagy akár gyorssegélyként használt termékek. Itt mindent megtalálsz a fátyolmaszkoktól kezdve a gél maszkokon át, egészen a klasszikus arcmaszkig. Legyen bármilyen bőrtípusod vagy problémád, egészen biztosan találsz rá megoldást!

Rendezés:

A fátyolmaszk egy bőrtápláló hatóanyagokkal átitatott szövetanyag, amit könnyedén az arcunk formájához tudunk illeszteni, eredményesen juttatja be bőrünkbe az ápoló összetevőket, hiszen a fátyol anyag szinte a bőrbe „nyomja” azokat. A krémes arcmaszkok esetében a hatóanyagok egy része elillan, elpárolog a bőr felszínéről, a fátyolmaszkok különleges szövetanyaga ezt hivatott megakadályozni. Használata nagyon egyszerű, csak vedd ki a zacskójából, hajtogasd szét, vedd le a védőfóliát és illeszd fel a megtisztított arcbőrre. Szerintünk a hatóidő alatt, ami 15-20 perc, megéri kikapcsolódunk alatta, de természetesen nem muszáj. Ha úgy érzed a bőröd “megitta” a fátyolmaszkban található eszenciákat, akkor egyszerűen távolítsd el, majd a maradékot lágyan masszírozd be a bőrödbe és máris élvezheted az eredményét!

A gél állagú arcmaszkok azért is olyan népszerűek Ázsiában, mert összetevői úgy lettek összeállítva, hogy egy egész éjszakán át táplálják és elősegítsék a bőr regenerálódási folyamatait. Általában este használják, hogy a maszk reggelre feltöltse, revitalizálja és hidratálja a bőrt. A gél maszkokat az esti rutin utolsó lépéseként, a szérumok, krémek és olajok után érdemes használni. Ideális esetben elég hetente kétszer-háromszor használni, de akár minden este, sőt napközben is bevethető.Minden maszk különbözik a benne lévő hatóanyagok miatt, de általában peptidek, növényi kivonatok, illóolajok, hialuronsav és ceramid található bennük. Bőrtípustól és bőrproblémától függően érdemes őket kiválasztani.

A maszkokat már megtisztított, ápolt arcbőrre vidd fel egy vékony rétegben, még mielőtt lefeküdnél aludni. Lefekvés előtt várj néhány percet, hogy egy kicsit fel tudjon szívódni, de utána már nyugodtan aludhatsz, nem fog elkenődni vagy foltot hagyni a párnádon. Reggel egy sokkal egészségesebb és hidratáltabb bőrrel fogsz ébredni.

Keresés