Menü

Bőrápolás bőrprobléma szerint

Találd meg bőrproblémádra a legjobb kozmetikumokat, hiszen a megfelelő hatóanyagokkal az eredmény is jobb lesz ha tudatosan szeretnéd ápolni a bőröd.
Pattanások, zsíros bőr Pattanások, zsíros bőr
Pattanás és túlzottan zsíros bőr elleni bőrápoló kozmetikumok, melyekkel felgyorsíthatod a pattanás gyógyulási folyamatait illetve megelőzheted az újabb pattanások kialakulását, visszafoghatod a bőröd faggyútermelését is.
Mitteszerek, tág pórusok Mitteszerek, tág pórusok
Tisztítsd ki alaposan a pórusaidat ezekkel a kozmetikumokkal otthon és akadályozd meg az újabb mitesszerek kialakulását, csökkentsd velük a pórusaid méretét.
Bőröregedés, feszességét vesztett bőr Bőröregedés, feszességét vesztett bőr
Látványos ránctalanító hatású, bőrfeszesítő és lifting hatást nyújtó kozmetikumok bőröd fiatalságáért. Ha már megjelentek az első ráncok, vagy szeretnéd őket időben megelőzni, akkor válogass a magas hatóanyagtartalmú anti-aging termékeink közül.
Pigmentfoltok Pigmentfoltok
Pigmentfoltok elleni folthalványító kozmetikumok, melyekkel eltüntetheted a korábbi napkárosodás jeleit, pattanások után maradt foltokat, halványíthatod a szeplőket.
Vízhiány Vízhiány
A hidratáló kozmetikumok segítenek segítenek megszüntetni a feszülő esetleg száraz vízhiányos állapotot, újra feltöltik a bőrt és segítenek a bőr hidratációjának fenntartásában.
Rosacea, kipirosodás, ekcéma Rosacea, kipirosodás, ekcéma
Magas hatóanyag tartalmú, a bőr védelmi rétegét támogató és helyreállító termékeinket itt találod, melyek mind speciális igényekhez lettek kifejlesztve.
Fakó bőr Fakó bőr
Fakó bőr elleni kozmetikumaink célzott hatóanyagaiknak köszönhetően újra élettel telítik a fáradt fakó bőrt, segítenek megszüntetni az érdes, egyenetlen bőrfelszínt.
Duzzadt, karikás szem Duzzadt, karikás szem
Szemkörnyékápoló kozmetikumaink magas hatóanyag-tartalommal bírnak, segítenek felvenni a harcot a sötét karikákkal, duzzadt, táskás szemekkel, finom vonalakkal és szarkalábakkal.
Rendezés:

Keresés