Menü

Kozmetikumok normál bőrre

Ismerd meg normál bőrre fejlesztett kozmetikumainkat! Kétségtelenül a normál bőrtípussal rendelkezők a legszerencsésebbek, hiszen bőrük felszíne se nem túl száraz, se nem túl zsíros, és a pattanásokkal sem kell (gyakran) megküzdeniük. A pattanásokat és a mitesszereket csak hírből ismerik, ahogy a mély barázdákat is. Ez nem jelenti azonban azt, hogy a normál bőrt ne kellene gondosan ápolni.

A megfelelő tisztítás és hidratálás ennél a bőrtípusnál is nagyon fontos, ahogy természetesen a hámlasztás, fényvédelem is. Ezt természetes anyagokat tartalmazó, ázsiai kozmetikumok bőrápolási rutinba való építésével teheted meg a legkönnyebben. 
 

Rendezés:

A normál bőr számára is elkél a támogatás annak érdekében, hogy ellenálló képességét a továbbiakban is megőrizze. Jellemzője, hogy víztartalma megfelelő, bársonyos tapintású és friss, üde megjelenést kölcsönöz az arc egészének. Feszesen sima és rugalmas, nincsenek rajta mély ráncok, pattanások, továbbá nincsenek mitesszerek, a pórusok is zártak. 

A normál bőrűekre nem jellemző az érzékenység vagy az egyéb bőrproblémák megjelenése. Olyan tulajdonságokkal bír tehát ez a típus, amelyekre mindannyian vágyunk. A normál bőrrel rendelkezők esetén elmondható, hogy élettani folyamataik is megfelelően működnek, nagy valószínűséggel nincsenek szervi- vagy hormonproblémáik. Épp ezért kell gondosan óvni és ápolni, valamint a továbbiakban is odafigyelni a rendszeres mozgásra, a helyes táplálkozásra, a kellő vízfogyasztásra és az elegendő pihenésre.

Webshopunk bőrtípus szerint csoportosította termékeit annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő kozmetikumot. Így normál, száraz, zsíros/kombinált és érett/igénybevett bőrtípusba csoportosítva jelenítheted meg az egyes termékeket.

Tajvani kozmetikumok normál bőrre

Webshopunkban az igen kedvelt Narüko, Neogence és Solone kiemelkedő minőségű termékeivel várjuk a normál bőrrel rendelkezőket is. A kozmetikumok között megtalálhatók a könnyű arctisztítók, a hidratáló krémek, a fényvédők és a maszkok is. 

Természetesen a normál bőrűek esetén is előfordulhat, hogy lelki megterhelés, valamilyen környezeti hatás vagy életmódbeli változtatás hatására bőrproblémák lépnek fel. Ezekre az esetekre könnyed ránctalanító és regeneráló hatású kozmetikumokkal készültünk, de a mélyhidratálásra, folthalványításra és a hámlasztásra is van lehetőség innovatív termékeink segítségével. 

A normál bőr ápolásának lépései

A normál bőr alapos tisztításáról is gondoskodni kell a megfelelő kozmetikumok rendszeres alkalmazásával. A tisztításra és sminkeltávolításra reggel és este érdemes sort keríteni egy könnyű arctisztító folyadék segítségével. A hidratálás könnyű krémmel oldható meg. Hetente egyszer érdemes maszkot alkalmazni, valamint időnként beiktatni a hámlasztás lépését is, ferfrissítve ezzel a bőr rétegeit. A normál bőrre vonatkozó rétegző bőrápolási rutinról részletesebben szakértői cikkünkben is olvashatsz.

Kiváló ázsiai kozmetikumaink segítségével normál bőröd kedvező tulajdonságai még erősebbek lesznek majd, bőröd védekező képessége pedig önmagától fejlődik. Fedezd fel kínálatunkat, és ápold bőrödet a mi segítségünkkel!

Ha most kezdesz bele a teljes körű bőrápolásba, vagy épp kipróbálnál valami újat, helyezd a kiválasztott termékeket a kosárba, add le a rendelésedet, és mi igyekszünk azt a lehető leghamarabb teljesíteni számodra annak érdekében, hogy bőröd a továbbiakban is ragyogó legyen!
 

Keresés