Termékek Menü

Bőrápolás

Ha szeretnél egyszer és mindenkorra megszabadulni a bőrproblémáidtól, rendszeres bőrápolásra van szükség. Ki kell alakítanod egy bőrápolási rutint, és ha sikerül betartanod, az eredmény szép, sima, egészséges bőr lesz.

Bőrápoló termékeink parabénmentesek, káros anyagoktól mentesek, teljes mértékben bőrbarátok és hipoallergének, mindezek mellett a kínálatban illatanyagmentes kozmetikumokat is találsz. Próbáld ki különleges kozmetikumainkat, hogy a bőröd a lehető legjobbat kapja! 

Szérum, Lotion, Eszencia Szérum, Lotion, Eszencia
A speciális problémákra speciális szérumok és eszenciák jelentik a megoldást. Akár a bőr feszesítése, feltöltése, a pórusok tisztítása vagy összehúzása a feladat, nálunk van rá megfelelő szérum vagy eszencia.
Maszkok Maszkok
Itt mindent megtalálsz az innovatív fátyol és biocellulóz maszkoktól kezdve a gélmaszkokon át, egészen a klasszikus arcmaszkig. Legyen bármilyen bőrtípusod vagy problémád, egészen biztosan találsz rá megoldást!
Szemkörnyékápoló Szemkörnyékápoló
A szemed mindenképp a figyelem középpontjába kerül. Krémeinkkel tehetsz a sötét karikák, táskás és puffadás ellen. Különleges, feszesítő összetevőkkel.

Keresés