Termékek Menü
0

Bőrápolás

Az innovatív biotechnológiát alkalmazó Neogence, kutatásai és fejlesztései során a hatékonyság, biztonság és gyors eredmények hármas koncepcióját ötvözi minden egyes arcápolási termékében. Többszörösen díjnyertes termékei mára Ázsia egyik legismertebb kozmetikai márkájává tették a tajvani alapítású céget. Magas gyógyszerészeti tisztaságú, aktív hatóanyagai, egyedi hialuronsav technológiája, látványosan kiemelik még a minőségi, luxuskozmetikumok közül is.

A márka termékei megfelelnek a szigorú SGS gyártási előírásoknak, parabénmentesek, MI/MCI (Methylisothiazolinone/Methylchlorothiazolinone) mentesek, valamint az amerikai FDA certifikációját is megkapták.

Maszkok Maszkok
A maszkok gyorsan és látványosan egyensúlyozzák ki, és töltik fel intenzíven a bőrt tápanyagokkal. Az innovatív fátyol és biocellulóz maszkoktól a gélmaszkokon át a klasszikus maszkokig.
Szérumok, Eszenciák Szérumok, Eszenciák
A speciális problémákra speciális szérumok és eszenciák jelentik a megoldást. Akár a bőr feszesítése, feltöltése, a pórusok tisztítása vagy összehúzása a feladat, nálunk van rá megfelelő szérum vagy eszencia.
Szemkörnyékápolók Szemkörnyékápolók
A szemed mindenképp a figyelem középpontjába kerül. Krémeinkkel tehetsz a sötét karikák, táskás és puffadás ellen. Különleges, feszesítő összetevőkkel.
Vegyes bőrre Vegyes bőrre
Egyszerre zsíros és száraz a bőröd? Elégedetlen vagy a pórusaiddal? A megfelelő bőrápolással egyöntetűbb, simább, egészségesebb lesz a bőröd.
Zsíros bőrre Zsíros bőrre
A zsíros bőr különleges ápolást igényel. A pórusok alapos tisztítása, a bőr megújítása, a gyulladás csökkentése és kiegyensúlyozása, a zsírtermelés kontrollálása áll a kozmetikumaink fókuszában.
Száraz bőrre Száraz bőrre
Különleges és innovatív, magas hatóanyag tartalmú, díjnyertes kozmetikumok a száraz bőr tartalékainak feltöltésére, mélyhidratálására, feszesítésére, egyedi hialuronsav koktéllal.
Érett bőrre Érett bőrre
Látványos lifting hatás, a bőr revitalizálása és újradefiniálása díjnyertes kozmetikumainkkal. A magas hatóanyagtartalmú, innovatív szérumok, krémek és eszenciák azonnali, ugyanakkor tartós hatása miatt biztosítják az igényes bőrápolás alapjait.
Fáradt, fakó bőrre Fáradt, fakó bőrre
Nem kell, hogy a bőrödön is látszódjon, ha fáradtnak érzed magad. Válassz a magas hatóanyagtartalmú kozmetikumaink közül az életteli, feszes, gyönyörű bőrért, és fogadd a bókokat!
Pigmentfoltos bőrre Pigmentfoltos bőrre
Fontos maradt a bőröd egy pattanás után? Nyáron leégtél és megerősödtek a szeplőid esetleg májfoltok jelentek meg a bőrödön? Semmi vész, fényvédővel és a megfelelő hatóanyagokkal helyrehozhatod!
Rendezés:
Nézet: