Menü

Bőrápolás - arcápolás

Ha szeretnél egyszer és mindenkorra megszabadulni a bőrproblémáidtól, rendszeres bőrápolásra van szükség. Ki kell alakítanod egy bőrápolási rutint, és ha sikerül betartanod, az eredmény szép, sima, egészséges bőr lesz.

Bőrápoló termékeink parabénmentesek, káros anyagoktól mentesek, teljes mértékben bőrbarátok és hipoallergének, mindezek mellett a kínálatban illatanyagmentes kozmetikumokat is találsz. Próbáld ki különleges kozmetikumainkat, hogy a bőröd a lehető legjobbat kapja! 

Szérum, Lotion, Eszencia Szérum, Lotion, Eszencia
A többlépéses bőrápolási rutinban ezeket a termékeket használd a bőrproblémád célzott kezelésére. Legyen szó akár ránctalanításról, folthalványításról, hidratálásról, pattanásokról vagy a pirosság eltüntetéséről, a megfelelő hatóanyagokkal visszaállíthatod a bőröd egészséges működését.
Maszkok Maszkok
Itt mindent megtalálsz az innovatív fátyol és biocellulóz maszkoktól kezdve a gélmaszkokon át, egészen a klasszikus arcmaszkig. Legyen bármilyen bőrtípusod vagy problémád, egészen biztosan találsz rá megoldást!
Szemkörnyékápoló Szemkörnyékápoló
Szemkörnyékápoló kozmetikumaink magas hatóanyag-tartalommal bírnak, csupa olyan összetevőkkel, melyek segítenek felvenni a harcot a sötét karikákkal, duzzadt, táskás szemekkel, finom vonalakkal és szarkalábakkal, vagy kiszáradt, kipirosodott érzékeny bőrrel. Nyugtatják és célzott táplálást adnak a szem körüli érzékeny bőrnek.
Luxusminták Luxusminták
A kis kiszerelésű luxus termékminták ideálisak ha ki szeretnéd próbálni termékeinket, ugyanis akár egy tartósabb teszteléshez is elegendő mennyiségűek (2-4 héten át). Ezen felül utazáshoz is tökéletes választás.

Keresés