Termékek Menü
0
Itt jársz: > >

Blog

2017-05-18 23:02:16
Eszencia a bőrápolásban

Ázsiában az egyik legnagyobb büszkeség az, ha valakinek szép a bőre. Nem csupán azért, mert gyönyörű, feszes, tömött, sima és ragyogó, hanem mert azt jelzi, hogy a „tulajdonosa” nagy figyelemmel gondoskodik róla, ápolja, és megad neki mindent. Ezt a következetes törődést értékelik olyan nagyra.
Kattints ide...

2017-03-27 23:05:29
Miért használjunk külön éjszakai és nappali maszkokat a szép bőrért?

Amikor a bőrödről van szó, a maszkok adják azt az extra táplálást, amire bizony időről-időre szükséged van.
Kattints ide...

2017-03-22 16:49:16
Rúzsozás, tavaszi színek, 2017-es divatszínek A tökéletes ajakfestés titka csupán néhány egyszerű lépésben rejlik: ezekkel nem csak szépen rúzsozott ajkakat érünk el, hanem tartósat is. Mielőtt ezeket megosztanánk, fontos leszögezni, minden rúzs, kizárólag ápolt ajkakon mutat jól, ezért fontos az időnkénti ajakradírozás, és a rendszeres ajakápolás.
Kattints ide...
2017-02-28 23:26:01
A tökéletes tusvonal titka (rejtett szemhéjra is) A tusvonal sokak számára szinte maga a mumus, hiszen nem tartozik az elsőre is könnyen elkészíthető sminkek közé. Pedig csupán néhány egyszerű lépést kell begyakorolni, és hipp-hopp elkészíthető az izgalmas, cicás tusvonal. Rejtett szemhéj esetében sem kell lemondanod a tusvonalról, csak nézd meg a cikkünket!
Kattints ide...
2017-02-21 13:22:00
Miért jó a fátyolmaszk?

Manapság egy cseppet sem túlzó azt állítani, hogy az Ázsiából hódító útjára indult „sheet mask”-ok, amit kis hazánkban nemes egyszerűséggel fátyolmaszknak hívunk, teljesen lázba hozták a világot, legalábbis a szépségápolás terén igencsak előkelő helyre kerültek. 
Kattints ide...

2017-02-13 18:26:56
Alkalmi szemsmink Solone Fantázia palettával Miért is kényelmes egy paletta használata? Könnyen összeválogathatunk egy színekben egymással harmonizáló sminket, legyen szó akár visszafogott nappali-, vagy alkalmi sminkről. Ebben a cikkben lépésről lépésre megtalálod, hogy miként tudsz játszani az árnyalatokkal és egy gyönyörű alkalmi sminket elkészíteni.
Kattints ide...
2017-02-06 20:57:40
Jól használod a szemránckrémet? Azaz a feszes és sima szemkörnyék titka

Biztosan te is sok időt és energiát szánsz arra, hogy a szemed körüli terület a lehető legjobb állapotban legyen, de az erőfeszítéseidet keresztülhúzhatja az, ha nem megfelelően választod ki a szemkörnyékápolódat, vagy ha nem jól viszed fel a krémet. Ezek miatt már nem kell aggódnod. Itt és most megtalálod a számodra leghatásosabb szemkörnyék ápolási stratégiát.
Kattints ide...

2017-01-31 11:53:56
Kerüld el a síszemüveg leégést :) ! És egyéb alapvető szépítő tippek síeléshez

Te is a legtöbbet szeretnéd kihozni a télből? Végre lehet síelni, szánkózni, hógolyózni és élvezni a havat, a tiszta levegőt, a lélegzetelállító csúcsokat… És persze jöhet a forralt bor és a gőzölgő tea vagy a forró csoki.

Kattints ide...

2017-01-24 14:39:36
Mihez kezdesz most, hogy a természetes hatású szemöldököké a jövő?

Bármilyen is a szemöldököd, itt a megoldás a problémádra. Sokféle szemöldök trenddel találkozhattál már eddig is. Az egészen vékony és csodálkozó szemöldöktől (igen, volt az is divat) a zabolátlanul burjánzó szemöldökökön át a kiszőkített szemöldökökig.

Kattints ide..

2017-01-16 18:40:19
Hogyan használd ki a rétegező bőrápolás előnyeit gyorsan és egyszerűen

Tudjuk, hogy mennyire értékes az időd, és közben szeretnél egészséges és természetesen szép bőrt is. Összefoglaltuk neked a tudnivalókat, hogy egyedi és jól működő bőrápolási rutint alakíthass ki magadnak, úgy, hogy közben ne menjen rá a fél életed. :)

Kattints ide...