Menü

Miért választja egyre több kozmetikus a Neogence hialuronsavas hidratáló eszenciát?

Világszerte másodpercenkenként négyet adnak el a legnépszerűbb termékünkből: a Neogence hialuronsavas hidratáló eszenciából. A kiváló tapasztalatai miatt ma már egyre több hazai kozmetikus is szereti, alkalmazza, és ajánlja rendszeresen a vendégei megelégedésére.

 

Mivel folyamatosan kapjuk a pozitív visszajelzéseket, arra gondoltunk, hogy két kozmetikust is megkérdezünk a tapasztalataikról, hogy mit gondolnak az eszenciáról, mire használják, kiknek és miért ajánlják?

Sonkodiné Király Rita - Clarissa Kozmetika, Szeged.

Sonkodiné Király Rita - Clarissa Kozmetika, Szeged. (MATIS, GIGI és Charlotte Meentzen termékekkel dolgozik)

Mostanra már sok tapasztalatot szereztél a Neogence termékekkel, és több vendégednek is adtál már hialuronsavas hidratáló eszenciát kipróbálásra. Mik voltak a visszajelzéseik?

  • Rita: A vendégeim nagyon szeretik ezt az eszenciát, és a kedvenc visszajelzésem az egyik törzsvendégemtől, a 48 éves Hajnitól kaptam, aki a eszencia kipróbálása után ezt az smst küldte:
    "Meg tudod mondani, hogy hol tudom beszerezni a következő 200 évre azt a NYONYÓT, amit legutóbb kaptam tőled, amitől úgy nézek ki, mint egy 8 éves?" :-)

Személy szerint te mit szeretsz benne a legjobban?

  • Azt, hogy a hidratáló és feltöltő hatása látványos, azonnal látszik. Ugyanakkor sokáig tart, mert a lekicsinyített molekulájú hialuronsav (Hyalo-Oligo®) a mélyebb rétegekbe is eljut, nem csupán a felszínen hat. Illatmentes és biztonságos. A vendégeim nagyon elégedettek. Kifejezetten jó ár/érték arányú termék. A hasonló koncentrációjú és tisztaságú hialuronsav ampullák ennél jóval többe kerülnek, pedig nem ilyen komplexek.

Szerinted miért ilyen jók a tapasztalatok a Neogence hialuronsavas eszenciával?

  • Azért, mert A Neogence hialuronsavas készítményei tartalmaznak alacsony molekulatömegű és nagy molekulatömegű hialuronsavat. Az alacsony molekulatömegű erősíti a sejtek közötti kapcsolatot, csökkenti a vízvesztést, javítja a bőr nedvességtartalmát, stimulálja a kollagén szintézist, csökkenti a ráncokat és a bőr egyenetlenségeit. A nagy molekulatömegű a bőrfelszíni hidratációt biztosítja és csökkenti a láthatatlan vízleadást. Még koncentráltabb és sűrűbb, mint egy szérum. Nagyon kevés kell belőle. Ezt úgy tudjuk a legjobban elképzelni, mintha az eszencia lenne a parfüm, és a szérum az eau de toilette.

Kiknek ajánlanád ezt az eszenciát?

  • Azoknak, akik úgy érzik, hogy a használt krémeiktől nem kapják meg azt, amit szeretnének. Azoknak, akik olajmentes, magas hidratáló hatású terméket keresnek. Azoknak, akik szívesen használnak BB krémet, de szeretnének extra hidratált bőrt. Szívesen ajánlom nyaralás után, amikor a sótól vagy a klórtól meggyötört bőrt szeretnénk helyreállítani. Azoknak is, akiknek nincs sok idejük magukra, de szép bőrt szeretnének.

Milyen gyakran javaslod a használatát?

  • Használhatjuk kúraszerűen, amikor a bőrnek különösen nagy szüksége van a gondoskodásra, de az a tapasztalatom, hogy a vendégeim és én is, annyira szeretjük a hatását, hogy szívesen használjuk akár minden nap.

A bejegyzés elején azt ígértük, hogy két kozmetikus szakértőnk válaszol majd a kérdéseinkre. A másik szakértőnket inkább a szakmai felhasználásról faggattuk, hiszen a SzépségCenter a professzionális igények kielégítését is célul tűzte ki.

Kozmetikusok véleménye a Neogence hialuronsavas hidratáló eszenciáról

Ivanics Adrienn - Beauty Box, Budagyöngye Bevásárlóközpont, Budapest. (BABOR termékekkel dolgozik)

Miért választottad a Neogence termékeit az általad használtak közé?

  • Nagyon igényes vagyok arra, hogy milyen termékekkel dolgozom. A Neogence-ről korábban nem hallottam, így mielőtt kipróbáltam, utánanéztem a cégnek, egyeztettem bőrgyógyász barátnőmmel. Az elnyert nemzetközi díjai, a népszerűsége, és az orvoskozmetikai háttere miatt adtam esélyt a termékeknek; és örülök, hogy így tettem, mert nagyon elégedett vagyok, ahogy a vendégeim is azok.

Milyen kezeléseknél használod a Neogence hialuronsavas hidratáló eszenciát?

  • Mivel nagyon jól keverhető más krémekkel, és nagy tisztaságú, magas koncentrációjú és hatásfokú hidratáló eszencia, eléggé univerzálisan használható. Nagyon jól funkcionál a masszázskrémekhez vagy maszkokhoz adva. Szívesen használom hőtermelő vagy gipszmaszkok alatt, teszem thermo álarcok alá. Önmagában is nagyon hatékony, de iontoforézissel, ultrahanggal vagy tű nélküli mezoterápiával még mélyebbre tudom a bőrbe juttatni. Hideglámpás ajakfeltöltésnél is látványos a hatása.

Mit szeretsz benne a legjobban?

  • Mivel nagyon tiszta összetevőkből áll, nincs benne illatanyag és autoklávozott üvegben van, így teljesen biztonságos a használata. Könnyen tudom adagolni, anélkül, hogy új ampullát kellene feltörnöm. Visszazárható, jól adagolható. A koncentráltsága miatt nem kell a töltőanyagot megfizetnem, és emiatt kifejezetten előnyös az ára is. Olyan ideálisan felszívódó hialuronsav koktél, amit a bőr jobban tud hasznosítani az egyszerű hialuronsavnál, és az állati eredetű hialuronsavnál is. Nagyon könnyed a textúrája, fantasztikus dolgozni vele, egyszerű más termékekkel kombinálni. És persze azt sem hagynám ki, hogy a vendégeim nagyon szeretik a látványos hatását, ráadásul ők is könnyen be tudják építeni az otthoni bőrápolási rutinjukba. Én is használom. :-)

Keresés