Menü

Jade Roller - bőrfiatalító arcmasszázs

Jade Roller - bőrfiatalító arcmasszázs

A jáde kő már régóta nagyra becsült féldrágakő, Kínában már a 7. században ismerték és az ősi dinasztiák is kedvelt elemként tartották számon. Az iparművészet mellett a szépségápolásban is helyet kapott, masszázskőként előszeretettel használták, mivel nem csak tárolja hanem sugározza is a pozitív energiát. A jáde kő rezgései spirituális megközelítésben megegyeznek az emberi test rezgéseivel, ezért könnyen sugározzák az egészséges állapotot a szervezetnek.

Nem csoda, hogy a modern szépségápolásba is beillesztésre kerültek a jáde kőből készült eszközök, amelyek közül a legismertebb és legkedveltebb a jáde köves roller. A jáde köves bőrápoló eszközök csökkentik a finom ráncokat, minimalizálják a megnövekedett pórusokat, ösztönzik a kollagén termelést. A szem környékén serkentik a vérkeringést, ezzel halványítják a sötét karikákat és csökkentik a puffadást. Továbbá segítik a felhalmozódott méreganyagok távozását, arckrémekkel együtt használva növelik a hatóanyagok felszívódását és javítják a bőr vérkeringését.

A jáde roller egy kicsi és egy nagy görgővel rendelkezik, amelyek kifejezetten úgy lettek tervezve, hogy az arc minden területén könnyen csússzanak, beleértve a szem körüli érzékeny területet is. 

A jade roller használata:

  • Minden használat előtt fertőtlenítsd a jáde követ és tisztítsd meg az arcodat is a szennyeződésektől.
  • Ha szeretnél, finom mozdulatokkal vigyél fel egy kevés mennyiségű szérumot az arcodra, nyakadra és dekoltázsodra.
  • A jáde rollert gyenge mozdulatokkal görgetjük, nem nyomjuk a bőrre erősen és soha nem előre-hátra mozgatjuk. Fontos, hogy nyakon fentről lefelé, arcon lentről felfele és kifelé a nyirokcsomók felé haladjunk, mert a nyirokrendszerben felhalmozódott méreganyagok távozását szeretnénk serkenteni.
  • Reggel a rollernek frissítő, este relaxáló hatása van.

Extra tipp

  • meleg vízben felmelegítve izomnyugtató hatású
  • hűtőben lehűtve pórusösszehúzó hatású

 

Ezek a jáde köves masszázs eszközök könnyen hordozhatók, kényelmesen elférnek a sminkes táskában így bárhol bármikor adhatunk magunknak egy frissítő masszázst. Pár perc elegendő ahhoz, hogy a bőröd pihentebbnek, frissebbnek hasson és a tested belső energiája feltöltődjön.


Csatlakozz a több mint 7.000 tudatos nőhöz, aki egyedi ajánlatokban részesül és elsőként értesül akcióinkról, újdonságainkról, hetente frissülő szakértői cikkeinkről. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Arcápolási alapok

Keresés