Menü

Csatlakozz hozzánk!

Legyél Te is SzépségCenter VIP tag!

 

Csatlakozz a több mint 10.000 tudatos nőhöz, aki egyedi ajánlatokban részesül és elsőként értesül akcióinkról, újdonságainkról, rendszeresen frissülő szakértői cikkeinkről.

A csatlakozás Neked ingyenes, ráadásul cserébe megajándékozunk egy 10%-os kedvezmény kuponnal!

 

"Évekkel ezelőtt megváltozott a bőröm a stressztől, az életmódomtól és az önmagamra nem figyeléstől. Mély ráncok alakultak ki a homlokomon, a bőröm vesztett tömörségéből, fakóvá vált. A hazai és nyugati piacon nem találtam olyan terméket, ami számomra változást hozott volna, ezért kelet felé fordultam, vonzott az ázsiai nők szépsége, légiessége és kortalansága.

Elfoglalt és gyakorlatias nő vagyok, dolgozom, sportolok, kevés időm van magamra. Miután ráakadtam a tajvani bőrápolásra és a tradícionális kínai medicinára, a kettő elindított egy úton amelyen azóta is járok, megmutatta azt az egyensúlyi állapotot amiben jól érzem magam és amire nap mint nap törekszem.

A szívemet igazán az dobogtatja meg, ha segíthetek. Számomra fontos hogy tudd, nálunk jó kezekben vagy, segítünk egyensúlyba kerülni, hogy Te is jól érezd magad a bőrödben!" - Varga Szilvi a SzépségCenter megálmodója

 

 

 


 

Keresés