Menü

Hámlasztás - hámlasztó, bőrmegújító hatású kozmetikumok

A hámlasztás az elhalt hámsejtek eltávolítását és a bőr megújítását szolgálja finom, bőrkímélő kémiai módszerekkel. A bőrradírozásnál jóval modernebb és hatékonyabb megoldást jelent. Segítségével csökkenthetők a bőr egyenetlenségei, az apróbb ráncok. A pórusok alapos tisztításával pedig a pattanásoktól, mitesszerektől is megszabadulhatsz. Hámlasztókkal javíthatsz a fakó, egyenetlen, pattanásos, mitesszeres, rozaceás vagy éppen pigmentfoltos bőr állapotán is. Az AHA hámlasztó savak (Alpha Hydroxy Acid) közé tartozik a glikolsav, almasav, tejsav, gluconolactone és a mandulasav. Javallat: fáradt, fakó, egyenetlen, tág pórusú, esetleg foltos, öregedő bőrre.
A BHA hámlasztó savak (Beta Hydroxy Acid), mint a szalicilsav mitesszeres bőrre, tág pórusokra, rozaceára javallott. Kémiai hámlasztásról bővebben itt olvashatsz

Rendezés:

Webshopunk, a SzépségCenter online bolt célja, hogy az ázsiai országokban elérhető, méltán híres, minőségi kozmetikumok a magyar vásárlók fürdőszobájának polcain is helyet kapjanak. A tajvani kozmetikumok egyedisége az innovatív technológiák alkalmazásában és a magas hatóanyag-tartalom használatában rejlik. Ezekből a termékekből kevesebbre van szükség egy átlagos bőrápolási rutin során, ugyanakkor sokkal hatásosabbak, mint egy hagyományos termék, amelyet a napi arcápolás során használunk. 

Ezekkel a termékekkel végezhető hámlasztás

Azt már tudod, hogy AHA- és BHA-savas kémiai hámlasztókról beszélünk. Előbbihez tartoznak a mandulasavas, tejsavas, glikolsavas termékek, amelyek a fáradt, fakó bőr megújítását szolgálják. Ilyen például a NARÜKO am+pm 5%-os tejsavas és mandulasavas hámlasztója is. Utóbbi típushoz a Neogence szalicilsavas készítményeit sorolhatjuk. 

A termékkategóriában ezeken kívül még számos terméket találhatsz, amelyek mindegyike a bőr megújítását, szebbé tételét, az elhalt hámréteg eltávolítását célozza az előbbiekben említett alkotóelemek által.

Az otthoni használatra szánt kémiai hámlasztók alkalmazásához érdemes hozzászoktatni a bőrt. Kezdetben heti 1 alkalommal elegendő felvinni az ilyen készítményeket, később pedig akár 2-3 alkalommal is be lehet vetni. Hámlasztást követően fokozott figyelmet kell fordítani a fényvédelemre, hiszen ekkor a bőr felszíne különösen érzékennyé válik a fényre. 

A Neogence és a NARÜKO a tajvani kozmetikumok legismertebb márkái. Köztudott az ázsiai nők “örök fiatalsága”, folyton üde és friss megjelenése. Sikerük titka ezeknek a kozmetikumoknak a használatában keresendő. Segítségükkel szinte elfeledkezhetnek a bőrhibákról és a ráncokról. Használd ki te is a bennük rejlő erőt!

Kezdj bele a hámlasztásba akár már holnap!

Érdemes megjegyezni, hogy az otthoni hámlasztás eredménye hetek-hónapok múlva lesz látványos. A kozmetikusnál végzett hámlasztás - ugyan azonnali eredményeket ígér - jóval erőteljesebb anyagok alkalmazásával történik. Az otthon végzett kémiai hámlasztás azonban kíméletesen és finoman fejti ki a hatását, ezért bátran felvihető bármilyen bőrtípusra. 

Ha elérkezettnek látod az időt a kezelésre, szerezd be webshopunkban a szükséges termékeket! Helyezd a kosárba a hámlasztókat tartalmazó kategóriából a kiszemelt kozmetikumokat, majd add meg a szükséges adatokat, és válassz a szállítási és fizetési módok közül! A délelőtt 11 óráig leadott rendeléseket 1-2 munkanapon belül, az azt követően beérkezetteket pedig 2-3 munkanapon belül szállítjuk ki. 

Rugalmas és gyors megoldásainknak köszönhetően a lehető leghamarabb kiegészítheted arcápolási rutinodat például egy hámlasztóval. Próbáld ki minőségi ázsiai kozmetikumainkat mielőbb!


 

Keresés