Menü

Hialuronsavas hidratáló termékcsalád

A különböző bőrtípusok eltérő ápolást igényelnek, azonban egyvalami közös bennük: hidratálásra mindegyiknek szüksége van. A vízhiányos bőr rugalmatlan, száraz és hamarabb megjelennek rajta az apró mimikai láncok. A hialuronsavas hidratáló termékcsalád tagjainak alkalmazásával a bőr újra élettel teli és ragyogó lesz a különleges kettős hialuronsav tartalmának köszönhetően. Az alacsony molekulatömegű a bőr mélyebb rétegeibe is eljut, erősíti a sejtek közötti kapcsolatot, csökkenti a vízvesztést, javítja a bőr nedvességtartalmát, stimulálja a kollagén szintézist, valamint csökkenti a ráncokat és a bőr egyenetlenségeit. A nagy molekulatömegű formája a bőrfelszíni hidratációt biztosítja és csökkenti a "láthatatlan" vízveszteséget (párolgás).

Hidratáló arcápolási rutin

1. arctisztítás (habbal vagy krémes lemosóval)→ 2. folyékony hidratáló → 3. fátyolmaszk (ha van rá 15 percünk) → 4. eszencia 5. hidratáló krém vagy tápláló krém → reggeli rutinban fényvédő 

Rendezés:

Cégünk célja, hogy közelebb hozzuk a tajvani arcápolást a szépülni vágyókhoz. A távol-keleti bőrápolási rutin különlegessége, hogy a koreai arcápolási rutinnál megszokottnál 10 lépésnél jóval kevesebb lépésből áll, ugyanakkor az alkalmazott kozmetikumok az átlagosnál összetettebbek és hatóanyagban koncentráltabbak. A termékek köre is eltér a megszokottól, amely izgalmassá, valódi kikapcsolódássá teszi a bőrápolást. 

A fő profilunkat jelentő anti-aging kezelések már a 20-as évek végétől, a 30-as évek elejétől fontosak, melyben óriási szerepet kap a bőr tápanyagokkal való ellátása. Termékeink egyszerre ötvözik a távol-keleti hagyományokat a modern világ innovációival, hogy aztán hatóanyagban gazdag, komplex összetételű kozmetikai szerek formájában szolgálják a szépségedet. 

A hialuronsavas hidratáló termékcsalád tagjaiban elképesztő erő lakozik

A Neogence hialuronsavas hidratáló termékcsalád a hialuronsav kettős erejével gondoskodik a maximális táplálásról. Az alacsony és a nagy molekulatömegű összetevők a bőr felszínét és mélyebb rétegeit egyszerre hidratálják. A hialuronsav a szervezetben természetes módon is előforduló anyag, mely páratlan vízmegkötő képességgel bír. Saját tömegének akár 1000-szeresét is képes megtartani, így ha a bőrápolásban be szeretnéd vetni a “nehéztüzérséget”, fordulj a hialuronsavhoz!

Webshopunkban a Neogence hialuronsavas hidratáló termékcsalád összes tagja felfedezhető, melyekkel kivitelezhető a komplett bőrápolási rutin. Így a hidratáló toner, a (mély)hidratáló krémek, az arclemosó hab, a hidratáló fátyolmaszk, az arclemosó és a hidratáló eszencia is kínálatunk részét képezi. Ezek egy része megfelelő mindennapos használatra, másik része pedig heti néhányszor alkalmazható.

A vásárlás csupán néhány lépésből áll

Webáruházunk termékkategóriáit igyekeztünk átláthatóan kialakítani. A könnyű kereshetőség érdekében a bőrápolással kapcsolatos árucikkeket és a sminktermékeket külön csoportba helyeztük, melyeken belül a konkrét kozmetikumok is listázásra kerültek. Márkák alapján is elérhetők a termékek, a szűrő alkalmazásával pedig igényre szabottan szűkíthető a paletta. Miután a megvásárolni kívánt kozmetikumok a kosaradba kerültek, már csak a fizetési és a szállítási módokról kell rendelkezned. Véglegesítést követően a megrendelt termékek hamarosan megérkeznek hozzád vagy az általad preferált csomagpontba!

A tajvani kozmetikumok különlegessége, hogy a bőr természetes egyensúlyának visszaállításával veszik fel a harcot a bőrproblémák ellen. Ezeknek az exkluzív termékeknek a kipróbálása valódi kaland! Miután pedig kipróbáltad őket, soha sem használsz majd mást! Vesd be őket most a természetes, tiszta és selymes arcbőrért!

 

Keresés