Termékek Menü

Milyen színű rúzsra lesz szükséged idén ősszel?

László Viktória - sminkkel.com
Milyen színű rúzsra lesz szükséged idén ősszel?

Mi alapján válaszd ki az új rúzsodat? Konkrét színjavaslatokkal.

A teljes cikkhez kattints ide...

Ha őszi és téli sminkről van szó, mindig visszatérnek a telt és gazdag színek, a vörös és bogyószínű rúzsok pedig minden évben egyre közelebb kerülnek még a bátortalanok szívéhez is. És persze ott vannak a natúr színek, de éppen melyik textúra a legnépszerűbb? Honnan tudod, hogy melyik rúzs a jó választás neked?

 

A borvörös, a tégla és a szeder

 

Amikor vörös és telt tónusú rúzsokról beszélünk, akkor a trendek azt mondják, élvezd ki alaposan ezt a színt, de maradj klasszikusan sikkes, és kifinomult. Azaz lehet a rúzsod extravagáns, matt, vagy lehet akár tükörfényes is, de a smink többi része maradjon visszafogott. A hibátlan bőr alap az ilyen sminkeknél, ezért nem csupán az alapozás, de a bőrápolás is kulcsfontosságú.

 

Szeretnéd meglovagolni a vörös rúzsos trendet? Íme, melyik Ben Nye rúzs illik hozzád a legjobban:

 

A klasszikus elegancia híve vagy? Akkor a True Red árnyalatot imádni fogod. (Ha fehérebbnek tűnő fogakra vágysz, akkor is őt érdemes választanod.)

 

Energikus vagy és vagány? Neked a Poppyt ajánljuk. Világos, élénk, és ha finoman beleütögeted az ajkaidba, természetesen élénk hatást kelt.

 

Sötét a hajad és napbarnított a bőröd? A Cranberrytől azonnal egy magabiztos nő néz majd vissza a tükörből.

 

 

A natúr smink végre újra életteli

 

Minden évben egy kicsit másképp jelennek meg a natúr és világosabb árnyalatok a kifutókon. Idén végre megint az üde és friss hatás kerül a középpontba. Ehhez pedig a pirosítás és az orcák kiemelése fontos elem. A rúzsok is inkább az ajkak természetes tónusait adják vissza enyhén élénk, természetes fényű textúrákkal. A smink maga is kifinomult és visszafogott. A finom fények és highlightok dominálnak. Ezeket a natúr rúzsokat egyébként bátran kombinálhatod füstös szemfestéssel, puha árnyékokkal is.

 

Melyik natúr rúzst válaszd, ha energikusnak és nőiesnek akarsz látszani?

 

Az ajkaid természetes alapszíne mályvás? Akkor a Cotton Candy tökéletesen illeszkedik majd a tónusaidhoz. Ha egy kevés, nem csillámos, rózsás fényű szájfénnyel kombinálod, eléred a kívánt hatást.

 

Meleg tónusaid vannak? A Natural Brown árnyalat emeli ki a legjobban a természetes tónusaidat. Egy kevés bronzos fény az orcákon, vagy némi barackos beütés, és az arcod életre kel.

 

Kifinomult vagy és igényes? Azok, akik szeretik a világos és natúr színek adta divatos és modern hatást, a Mocha Rose árnyalattal nem nyúlhatnak mellé.

 

 

A vámpír hatás

 

Az idei őszi és teli szezon egyik extrém trendje a vámpír hatás. Szinte fekete ajkak, nagyon világos bőrrel kombinálva. Az egész smink hideg hatást kelt. A szinte feketés lila, a kékes burgundi rúzsok állnak a trend középpontjában. A Twilight és a Wild Violet tökéletes választások. Ha szereted az extrém hatásokat, akkor tükörfényű szájfénnyel is párosíthatod.

Tartalomhoz tartozó címkék: smink

Keresés