Termékek Menü

Nem veheted meg, mégis tiéd lehet a Milli arctisztító készülék

Nyerd meg a Milli arctisztító készüléket

Ez a különleges, rózsaszín, Neogence Milli arctisztító készülék nem eladó. Csak megnyerni lehet. :)

 

Automatikusan indul a nyereményért mindenki, aki január 6-án éjféléig Neogence terméket vásárol tőlünk. A játék visszamenőleg is érvényes (mert értékeljük a bizalmad), azaz attól, hogy korábban rendeltél, még ugyanúgy esélyes, hogy te viheted haza ezt a rózsaszín kütyüt, ami olyan gyengéd, hogy akár érzékeny bőrön is használhatod, mégis hatékony, sőt még peeling funkcióval is rendelkezik.

A Neogence Milli arctisztító készülék érteke: 25.000 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Általános Játékszabályzat:

Jelen feltételek a Creative Kolibri Kft. (székhely: 1014 Budapest, Bécsi kapu tér 5., adószáma: 247970087-2-41, a továbbiakban a „Szervező”) által a „SzépségCenter” weboldalon és Facebook oldalon keresztül kezelt és lebonyolított sorsolásra vonatkozik (továbbiakban „Játék”). A feltételek nem vonatkoznak olyan Játékokra, amelyeket Facebook applikációval vagy adatbeviteli űrlappal működnek.

1.    RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

1.1 A Játékban részt vehet minden magyarországi lakcímmel rendelkező, nagykorú természetes személy, aki 2016. január 6. éjfélig bezárólag Neogence terméket rendelt a www.szepsegcenter.hu webáruházból.

2.       NEVEZÉSI ÚTMUTATÓ

2.1  A Részvételi Feltételekben közölt eltérő instrukciók hiányában egy jelentkező többször is részt vehet a Játékban.

2.2 Minden olyan nevezés, amely nem érkezik be a Határidőig, vagy nem a Nevezési Útmutatóval összhangban történik, nem jogosít fel a Játékban való részvételre.

3.       A NYERTES KIVÁLASZTÁSA

3.1 A Nyertes az összes érvényesen nevező résztvevő közül véletlenszerűen kerül kisorsolásra. A sorsolás 2016. január 7-én történik, a random.org oldal segítségével.

3.2 A Nyertest az általa megadott e-mail címen értesítjük, amit a Szépségcenter webshopban használt a rendelés leadásakor. Amennyiben a nyertes Felhasználó az eredményhirdetést követő legkésőbb 30. napig nem veszi fel a kapcsolatot a Szervezővel, úgy elveszíti jogát a nyeremény átvételére. Az a nyertes Felhasználó, aki a leírtak szerint, a fenti határidőn belül nem veszi fel a kapcsolatot a Lebonyolítóval, jelen szabályzat elfogadásával kifejezetten és visszavonhatatlanul lemond az ezzel összefüggő bármilyen kártérítési, megtérítési, illetve egyéb igényéről.

3.3 A Nyertes az általa tévesen szolgáltatott adatokból, vagy a postafiókjuk levélfogadásra képtelen állapotából adódó valamennyi következményt maga viseli. Az adatok helytállóságát a Játékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőriznie.

4.       NYEREMÉNYEK

4.1 A Nyereményt postai úton juttatja el a Szervező a Nyertesnek, a Nyertes által megadott címre, a kapcsolatfelvételt követő 30 napon belül.

4.2 A Szervező fenntartja a jogát arra, hogy azonos vagy nagyobb értékű alternatív nyereményeket (nyeremény alternatívákat) biztosítson, ha a meghirdetett nyeremény valamilyen okból nem elérhető.

4.3 A Szervezőt a nyeremény átadását követően további kötelezettség nem terheli.

4.4 A Szervező a nyeremény esetleges hibáiért kizárja a felelősségét.  

4.5 A Nyeremény kézbesítésével járó futárköltséget vagy postaköltséget szintén a Szervező viseli.

5. A FELHASZNÁLÓ KIZÁRÁSA A JÁTÉKBÓL

5.1 A Szervező jogosult saját belátása szerint külön értesítés és indokolás nélkül kizárni azt a Felhasználót a Nyereményjátékból:

-         akik bármilyen jogellenes magatartást tanúsítanak a játékkal összefüggésben

-         akik megsértik a jelen Szabályzat rendelkezéseit;

-         aki a Nyereményjátékban más személy adataival visszaélve, annak tudta nélkül vesz részt;

6. A SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSA

A Szervező fenntartja a Szabályzat módosításának a jogát. A Szabályzat módosításáról a Szervező jelen bejegyzésen keresztül értesíti a Felhasználókat.

7. A SZERVEZŐ FELELŐSSÉGE

A Szervező nem szavatolja a Játék szünetmentességét, a Játékot bármikor, bármilyen okból felfüggesztheti, megszüntetheti.  A Szervező a Játék oldalának működése során előálló esetleges zavarok, működési problémák elhárítására törekszik, azokért azonban kizárja saját felelősségét.

8. EGYÉBRENDELKEZÉSEK

8.1 A Szervező kijelenti, hogy a Játék nem tartozik a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991.évi XXXIV. törvény hatálya alá.

8.2 A jelen Szabályzatra a magyar jog szabályai alkalmazandók.

8.3 A Játék független a Facebooktól, a Facebook abban nem vesz részt, azt nem támogatja.

8.4 Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékot indokolt esetben bármikor visszavonja vagy megváltoztassa.

8.5 A Szervező döntése minden Játékban végleges, mely ellen a Szervező jogorvoslatot, felülvizsgálatot nem biztosít.

9. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

-         Az Játékban történő részvétellel a Felhasználó hozzájárul a nevének, e-mail címének, és - nyerése esetén-lakcímének a kezeléshez. Az adatok kezelésének jogalapja a Felhasználó önkéntes hozzájárulásán alapul.

-         A Játékosok személyes adatait a Szervező nem adja át harmadik félnek.

-         A kezelt adatokat a Szervezőnek a Játék lebonyolításáért felelős munkatársai ismerhetik meg.

Budapest, 2015. december 09.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés