Menü

Paris Berlin Le Calligraphe Vízálló Tus 1,7ml (fekete 1)

Ár:
5.720 Ft

A Paris Berlin Le Calligraphe egy ultraprecíz vízálló tus, szuperfinom csúcsú applikátorral. Ez a magasan pigmentált folyékony szemhéjtus vibráló, gazdag színt eredményez és tökéletes benyomást kelt minden alkalommal. Az elkenődésmentes, vízálló formula kiállja a nyári hőséget, a magas páratartalmat, a könnyeket és a hosszú éjszakákat is.

Szállítási információk

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. december 04.
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (2)
Szerezhető hűségpontok: 174
tusszín
 

ingyenes szállítás kosár gomb alatt

 100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
INGYENES SZÁLLÍTÁS 20.000FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN

Leírás és Paraméterek

A Paris Berlin Le Calligraphe egy ultraprecíz vízálló tus, szuperfinom csúcsú applikátorral. Ez a magasan pigmentált folyékony szemhéjtus vibráló, gazdag színt eredményez és tökéletes benyomást kelt minden alkalommal. Az elkenődésmentes, vízálló formula kiállja a nyári hőséget, a magas páratartalmat, a (öröm)könnyeket (pl. esküvő) és a hosszú éjszakákat is.

Vélemények

3.50
2 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(1)
1
(0)
Írd meg a véleményed!
| 2 / 5 csillag!
2019. 09. 22.
Nem tudom eldönteni, hogy maga a szemhéjtus ennyire rossz minőségű vagy sikerült egy ősrégi darabot kifognom, ami már régen lejárt..?! Már az első használatnál az egész tus tele volt apróbb darabkákkal, amit eddig más szemhéjtusoknál kb 1 hónap használat után tapasztaltam csak. Kb a 3. nap után pedig már egy hatalmas gubóban tömörültek össze ezek a kis darabkák a tus peremén..! (persze azóta is folyamatosan képződnek a tuson ezek a kis darabok..) Ami pozitívumot fel tudok hozni, az a vízállósága és hogy az ecsettel szép vékony vonalat lehet húzni, aminek én kifejezetten örültem.. Ugyanakkor elképesztő gyorsasággal kell sminkelni, mert irtó hamar szárad és ha nem elég gyors az ember, akkor csak nagy darabokban jön le, nem lehet szépen sminklemosóval korrigálni, ami szintén bosszantó számomra. Az már csak az én figyelmetlenségem volt, hogy nem vettem észre, hogy csupán 1,7 ml-t vásárolunk közel 4000 Ft-ért..! Ez elkerülte a figyelmem, mert eddig hozzászoktam, hogy ekkora tubusokban 2.5, 2.7 illetve 3 ml-es kiszereléseket vásároltam.. Ettől függetlenül, egy minőségi termékért, nem sajnálnék többet fizetni, itt viszont sajnálatos módon erről szó sincs! Egyedül a vízállósága miatt adok 2 pontot, de az biztos, hogy én többet nem veszem meg..
| 5 / 5 csillag!
2018. 02. 21.
Best++++

Keresés