Menü
Itt jársz: > >

Rólunk

Nálunk elsősorban izgalmas, minőségi és hatékony ázsiai kozmetikumokkal találkozhatsz, de ha professzionális sminktermékekre vágysz, azt is megtalálod!

Bőrápolási termékeink parabénmentesek, káros anyagoktól mentesek, teljes mértékben bőrbarát és hipoallergén termékek, emellett illatanyagmentes kozmetikumokat is találhatsz. Nem elhanyagolható tényező, hogy a nálunk kapható ázsiai kozmetikumok és sminktermékek állatbarát, úgynevezett „cruelty free” besorolású termékek, ami azt jelenti, hogy nem tesztelték őket állatokon.

Hogy az ázsiai kozmetikumok közül miért éppen tajvani termékek lopták be magukat szívünkbe? Azt tudjuk, hogy a távol-keleti nők időt és pénzt áldoznak a bőrápolásra, és csakis hatékony, minőségi termékekkel érik be. Az ázsiai kozmetikai ipar, és különösen a termékfejlesztés ma már méltán van a nemzetközi figyelem középpontjában.Tajvan pedig különleges szerepet tölt be a távol-keleti szépségpiacon. Amíg Japánban a hagyományos receptúrák zárt világa maradt meg, Koreában pedig a trendkövetés és folyamatos megújulás van divatban, addig a tajvaniak a hatékonyság, a magas tisztaságú összetevők és a kiváló ár/érték arány mellett tették le a voksukat. Ez pedig fantasztikus döntésnek bizonyult, amit ma már világszerte élvezhetünk.

 Kérdésed van? Segítünk!

Ha nem tudod, mely termékek lennének számodra a legmegfelelőbbek, melyekkel tudnád leghatékonyabban kezelni a bőrproblémáidat, kérdezz tőlünk bátran! Ha felhívsz minket, visszahívunk, és segítünk kiválasztani azokat a bőrápolási kellékeket, amik számodra ideálisak. Mindenki problémája egyedi, és mi igyekszünk megoldást találni rá! A bőrápolási tanácsok mellett sminkek esetében is segítséget nyújtunk a legmegfelelőbb színek kiválasztásában. Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésedre, hiszen elégedettséged kiemelkedően fontos számunkra!

 

 

Varga Szilvia 

Tulajdonos 
E-mail: varga.szilvia@szepsegcenter.hu

A hatékony kiszolgálásért keress minket az alábbi ügyfélszolgálati számon:

Tel: 06-30-737-3355 (H-P: 10:00-18:00) 

 

 

Cégadatok:

Cégnév: Creative Kolibri Kft.
Székhely: 1014-Budapest, Bécsi kapu tér 5. fsz. 2. 

Személyes ügyfélfogadásra ill. csomagok átvételére, a székhelyen nincs lehetőség!

Logisztikánk címe: Webshop Partner Kft., 2600 Vác, Zrínyi Miklós utca 39.

Elérhetőség: info@szepsegcenter.hu
Cégjegyzékszám : 01-09-182898
Adószám
: 24797087-2-41

 

Keresés