Menü

Szállítási információk

Általános szállítási információk

Szállítás ideje:

Amennyiben az Általad rendelt termék raktáron van, és rendelésed délelőtt 11:00-ig beérkezik hozzánk, úgy azt a futárszolgálat a következő munkanapon, de legkésőbb 2 munkanapon belül kiszállítja a megadott címre vagy csomagpontra.

délelőtt 11:00 után leadott rendeléseket a 2. munkanapon, de legkésőbb 3 munkanapon belül szállítja ki a futárszolgálat a megadott címre vagy csomagpontra.

Amennyiben a rendelt termék csak külső raktárból elérhető, azt a futárszolgálat 3-7 munkanapon belül szállítja ki a megadott címre vagy csomagpontra.

A csomagok érkezéséről minden esetben e-mail és SMS értesítést küld a futárszolgálat.

Esetenként előfordulhat, hogy az Általad, Külső raktárból érkező terméket nem tudjuk a megadott időn belül beszerezni, erről mindenképpen értesítünk.

Szállítási módok, szállítási díjak:

GLS csomagpont

Az online vásárlásoknál a háztól házig futárszolgálattal történő kiszállítás a legnépszerűbb, de évről évre nő a személyes átvétel aránya. A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a GLS CsomagPontokon keresztül, ahol a készpénzes fizetés biztosított.

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.

Rendelési összeg Szállítási díj
       0 - 19.999 forintig 1490 Ft
              20.000 forinttól  INGYENES

Utánvéttel történő szállítás esetén a futárszolgálat készpénz beszedési díja 490 Ft, attól függetlenül, hogy a futárnak (vagy a GLS Ponton) készpénzzel vagy bankkártyával fizetsz.  Ha el akarod kerülni a készpénz beszedési díjat, akkor javasoljuk az online bankkártyás vagy bank előre utalásos fizetést a webshop pénztárában. 

Házhozszállítás futárszolgálattal

A futárszolgálat az Általad megadott szállítási címre viszi a megrendelt terméket ahol azt helyben, személyesen veheted át.

Rendelési összeg Szállítási díj
       0 - 19.999 forintig 1490 Ft
             20.000 forinttól INGYENES

Utánvéttel történő szállítás esetén a futárszolgálat készpénz beszedési díja 490 Ft, attól függetlenül, hogy a futárnak (vagy a GLS Ponton) készpénzzel vagy bankkártyával fizetsz.  Ha el akarod kerülni a készpénz beszedési díjat, akkor javasoljuk az online bankkártyás vagy bank előre utalásos fizetést a webshop pénztárában.

 

Szállítás külföldre:

Európán belül jelenleg a következő országokba tudjuk az Általad megrendelt csomagokat kézbesíteni a feltüntetett standard külföldre szállítási díjakkal.  
Bővebb információkért, illetve amennyiben mindenképpen rendelnél, de nem találod az országodat, keress minket elérhetőségeinken.

EU 1. zóna EU 2. zóna EU 3. zóna EU 4. zóna
Ausztria Belgium Dánia Görögország
Csehország Bulgária Franciaország Finnország
Horvátország Hollandia Írország Spanyolország
Románia Lengyelország Olaszország Svédország
Szlovákia Luxemburg   Portugália
Szlovénia Németország    

 

 

 

 

 

 

A futárszolgálat az általad megadott külföldi szállítási címre viszi a megrendelt terméket ahol azt helyben, személyesen veheted át. 
Külföldi szállítás esetén a választható fizetési mód: bankkártyás fizetés vagy banki átutalás.

A házhozszállítás díja EU 1. zónában   60.000 Ft rendelési összeg alatt   3.990 Ft (~10 €), felette INGYENES.
A házhozszállítás díja EU 2. zónában   70.000 Ft rendelési összeg alatt   4.990 Ft (~13 €), felette INGYENES.
A házhozszállítás díja EU 3. zónában   80.000 Ft rendelési összeg alatt   6.990 Ft (~18 €), felette INGYENES.
A házhozszállítás díja EU 4. zónában 100.000 Ft rendelési összeg alatt 11.990 Ft (~30 €), felette INGYENES.

 

Személyes átvételi pontunk jelenleg nem érhető el, a várható újraindulásról mindenképp értesítünk.

Keresés