Menü

Szállítási információk

Szállítás ideje:

Amennyiben az Általad rendelt termék raktáron van, és rendelésed délelőtt 11:00-ig beérkezik hozzánk, úgy azt a futárszolgálat a következő munkanapon, de legkésőbb 2 munkanapon belül kiszállítja a megadott címre vagy csomagpontra.

délelőtt 11:00 után leadott rendeléseket a 2. munkanapon, de legkésőbb 3 munkanapon belül szállítja ki a futárszolgálat a megadott címre vagy csomagpontra.

Amennyiben a rendelt termék csak külső raktárból elérhető, azt a futárszolgálat 5-7 munkanapon belül szállítja ki a megadott címre vagy csomagpontra.

A csomagok érkezéséről minden esetben e-mail és SMS értesítést küld a futárszolgálat.

Esetenként előfordulhat, hogy az Általad, Külső raktárból érkező terméket nem tudjuk a megadott időn belül beszerezni, erről mindenképpen értesítünk.

Szállítási módok, szállítási díjak:

GLS csomagpont

Az online vásárlásoknál a háztól házig futárszolgálattal történő kiszállítás a legnépszerűbb, de évről évre nő a személyes átvétel aránya. A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a GLS CsomagPontokon keresztül, ahol a készpénzes fizetés biztosított.

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.
 

rendelési összeg szállítási díj
0 - 4 999 forintig 1 490 Ft
5000 - 17 989 forintig 990 Ft
17 990 forinttól  INGYENES

 

Házhozszállítás futárszolgálattal

A futárszolgálat az Általad megadott szállítási címre viszi a megrendelt terméket ahol azt helyben, személyesen veheted át.
 

rendelési összeg szállítási díj
0 - 4 999 forintig 1 490 Ft
5 000 - 17 989 forintig 990 Ft
17 990 forinttól INGYENES

 

Szállítás külföldre:

Európán belül jelenleg a következő országokba tudjuk az Általad megrendelt csomagokat kézbesíteni a feltüntetett standard külföldre szállítási díjakkal.  
Bővebb információkért, illetve amennyiben mindenképpen rendelnél, de nem találod az országodat, keress minket elérhetőségeinken.

EU 1. zóna: EU 2. zóna:
Ausztria Belgium
Cseh Köztársaság Hollandia
Horvátország Lengyelország
Románia Luxemburg
Szlovénia Németország
Szlovákia  

 

 

 

 

 

 

A futárszolgálat az Általad megadott külföldi szállítási címre viszi a megrendelt terméket ahol azt helyben, személyesen veheted át. 
Külföldi szállítás esetén a választható fizetési mód: bankkártyás fizetés. 
A házhozszállítás díja EU 1. zónában 50.000 Ft rendelési összeg alatt 2990 Ft, felette INGYENES.
A házhozszállítás díja EU 2. zónában 80.000 Ft rendelési összeg alatt 4490 Ft, felette INGYENES.

 

Személyes átvételi pontunk jelenleg nem érhető el, a várható újraindulásról mindenképp értesítünk.

Keresés