Menü

Jól használod a szemránckrémet? Azaz a feszes és sima szemkörnyék titka

Jól használod a szemránckrémet? Azaz a feszes és sima szemkörnyék titka

Biztosan te is sok időt és energiát szánsz arra, hogy a szemed körüli terület a lehető legjobb állapotban legyen, de az erőfeszítéseidet keresztülhúzhatja az, ha nem megfelelően választod ki a szemkörnyékápolódat, vagy ha nem jól viszed fel a krémet. 

Az alábbiakban segítünk a szemránckrém használatával kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket megválaszolni: 

Mikor vidd fel a szemránckrémet?

Milyen szemránckrémet válassz?

Hová vidd fel a szemránckrémet?

Mivel vidd fel a szemránckrémed?

Szemkörnyékápoló használata az anti-aging rutinban - Szilvi bemutatja

Mikor vidd fel a szemránckrémet?

A szemránckrémet mindig megtisztított bőrre vidd fel, naponta kétszer: reggel és este. Éjszaka folyamán a krémnek lehetősége van háborítatlanul kifejteni tápláló, regeneráló hatását, nappal pedig frissítő, feszesítő hatását élvezheted.

Milyen szemránckrémet válassz? 

18 éves kor fölött már érdemes elkezdeni a szemkörnyék ápolását. Mivel ezen a részen nem termelődik zsír, így a táplálást kívülről kell megoldani. Fiatalabb korban elég lehet egy tápanyagokban gazdag lotion vagy szérum, amit egyébként is használnál az arcodra. Később -  30 éves kortól ajánlott a gazdagabb, táplálóbb textúrákat keresni, amik védenek, feltöltenek és segítenek regenerálni a területet. A Narüko am+pm 10 peptides feszesítő szemkörnyékápolója lágy, könnyed textúrájának köszönhetően már 30-40 éves korban hatékonyan használható a ráncok megelőzésére. Feszesíti a bőrt, növeli a vízmegkötő képességét és simítja a finom ráncokat, anti-aging hatású. Kiválóan ápolja, ránctalanítja a szemkörnyék érzékeny bőrét.

Tipp: Nemrég kezdtél el egy új szemránckrémet használni, és apró, világos gömböcskék jelentek meg tőle a belső szemzugod környékén? Ez azt jelzi, hogy a szemránckrémed túl gazdag, és nem tud felszívódni. Hagyd abba a használatát, és egy kis pihenő után keress inkább egy könnyebb szemkörnyékápolót.

NARÜKO am+pm 10 peptides feszesítő szemkörnyékápoló

Vásárlónk Ildikó, így írt az általa kipróbált Narüko am+pm 10 peptides feszesítő szemkörnyékápolóról

"Könnyed, lágy krém. Rövid ideje használom, de az eredménnyel máris elégedett vagyok. Ajánlani tudom mindenkinek!"

Akik időben szeretnék megelőzni a ráncok kialakulását és komolyan gondolják az anti-aging bőrápolást, javasoljuk a Neogence megújult ránctalanító és lifting hatású szemkörnyékápolóját. A+ Age-Defence peptid technológiájával és bakuchiol tartalmával ápolja a szemkörnyéket, megemeli a szemhéjat, feszesítí a szemkörnyék területét és koffeinnel csökkenti a szemkörnyék ödémáját, sőt, a nyakra és a dekoltázsra is érdemes alkalmazni! 

Összeállítottunk egy komplex arcápolási rutint, amit kifejezetten akkor ajánlunk ha érett bőröd van és célod a bőrfiatalítás: 1. Arctisztítás - Gyengéd lemosó hab hialuronsavval → 2. Frissítés és azonnali hidratálás - Bőrfiatalító és energizáló lotion → 3. Ránctalanítás és folthalványítás - Komplex ránctalanító szérum bakuchiollal és C-vitaminnal → 4.Feszesítés és lifting - Ránctalanító krém bakuchiollal → 5.Szemkörnyék ápolása és extra hidratálás az arcon, nyakon és dekoltázson - Ránctalanító szemkörnyékápoló bakuchiollal  6. Fényvédelem

Hová vidd fel a szemránckrémet?

Ez az a pontja a szemkörnyékápolásnak, ahol a legtöbben hibáznak. Te is azok közé tartozol, akik az alsó pillák alatti területet (azaz a „karikákat”) kenik csak be? Akkor a szemránckrémed messze alulteljesít.
A krémezésnél a szemránc fölötti területre is vigyél fel egy kevés krémet. Egyrészt tovább megőrizheted ennek a területnek a rugalmasságát, másrészt a szemránckrémed lifting hatása így tud a leginkább megmutatkozni. Megemeli a feszességét vesztett bőrt, és nyitja a tekinteted. Amit viszont mindenképp kerülj el: a szempillák tövének közvetlen környéke, mert még a legnagyobb elővigyázatosság mellett is belekerülhet a krém a szemedbe.

 

Mivel vidd fel a szemránckrémed?

A szemed körül nagyon érzékeny és vékony a bőr. Kiemelten fontos, hogy finoman bánj ezzel a területtel. A gyűrűs ujjad fejti ki a legkisebb nyomást, így azt érdemes leginkább használnod a krém eloszlatására.
Extra tipp: Kerüld a túl lapos párnákat, mert a szem alatti rész keringésének nem tesznek jót. Ha hajlamos vagy a táskás vagy karikás szemre, próbáld ki, mi történik, ha kicsit magasabb párnán alszol.

Szemkörnyékápoló használata az anti-aging rutinban - Szilvi bemutatja

 

 

 


Csatlakozz a több mint 7.000 tudatos nőhöz, aki egyedi ajánlatokban részesül és elsőként értesül akcióinkról, újdonságainkról, hetente frissülő szakértői cikkeinkről. 

 

Keresés