Menü

Ajándék a vásárláshoz

Vásárláskor, rendeléseden felül megajándékozunk!

 

Fontosnak tartjuk, hogy vásárlóként úgy érezd, értékeljük, hogy bizalmat szavaztál nekünk és termékeinknek.

Éppen ezért, amennyiben rendelésed meghaladja a 15.000 forintot, a rendelésedhez egy ajándékot is választhatsz csomagodba!

 

Milyen ajándékot választhatsz?

Hogy biztosan olyan ajándékot kapj, aminek örülsz, te magad választhatod ki az ajándékot a kosaradban a rendelt termékek alatti legördülő menüből, amennyiben a következő feltételek teljesülnek.

  • Amennyiben legalább 15.000 forintért vásároltál, és a kosaradban Neogence vagy NARÜKO termék is van, a vásárlás végén választhatsz magadnak egy bőrtípusodnak megfelelő 790 forint értékű Neogence vagy NARÜKO fátyolmaszkot. 
  • Amennyiben legalább 20.000 forintért vásároltál, függetlenül attól, hogy mi lapul kosaradban, a vásárlás végén választhatsz magadnak egy 790 forint értékű Neogence vagy NARÜKO fátyolmaszkot.

 

GYIK

K: Kupon akció esetén is jár ez az ajándék?

V: Igen.

 

K: Extra ajándékos promóció esetén is jár ez az ajándék?

V: Igen. 

 

K: Hűségpont mellé is jár ez az ajándék?

V: Igen. Az ajándék mellett vásárláskor hűségpontokat is kapsz, amelyekkel a következő vásárlásod összegét tudod csökkenteni! (Megjegyzés: A hűségpont gyűjtés és/vagy beváltás egyes kampányok közben szünetelhet, de ezt mindig jelezzük majd a https://www.szepsegcenter.hu/husegpontrendszer oldalon)

 

K: Hogyan tudom kiválasztani az ajándékomat?

V: Amennyiben a vásárlásod megfelel a fent részletezett feltételeknek, akkor megjelenik a kosaradban egy "AJÁNDÉK VÁLASZTÁSA" gomb. Erre kattintva tudod kiválasztani az ajándékot.

Keresés