Menü

Fakó bőr

Fakó bőr elleni kozmetikumaink célzott hatóanyagaiknak köszönhetően újra élettel telítik a fáradt fakó bőrt, segítenek megszüntetni az érdes, egyenetlen bőrfelszínt.
Rendezés:

A fakó, elgyengült arcbőr minden életszakaszban előfordulhat, mivel napjaink rohanó világában gyakran megfeledkezünk arról, hogy mennyire fontos lenne a pihenés. A fakó, sápadt, szürkés bőrszín az egyik leggyakoribb tünet, ha az arcodnak felfrissülésre van szüksége. A száraz hámlás és a foltokban jelentkező bőrpír is intő jelek lehetnek, hogy ideje lenne egy alapos bőrmegújító kezelésnek. Viszont a legszembetűnőbb tünet, ha a különböző nyomások, mint például a párnád gyűrődései, vagy a tenyeredben való támaszkodás hosszan tartó nyomot hagy a bőrödön.

Ahhoz, hogy egy krém helyreállíthassa a fáradt, fakó bőr egészséges és üde állapotát, olyan hatóanyagokat kell tartalmaznia, amelyek nemcsak hidratálnak, de a regenerációs folyamatokat is segítik. Ilyen például a C-vitamin, a verbéna, az arbutin és a gránátalma-kivonat is. Ezek mellett még a  hámlasztó savak is segítik ezt a folyamatot, mint a tejsav és a mendulasav, valamint a tranevámsav. A tejsav a hidratálásért, a tranaxámsav a ragyogó üdeségért, míg a mandulasav a gyulladások csökkentéséért felel.

Ha igazán eredményesen szeretnéd megszüntetni a fáradt bőr jellemzőit, akkor a felsorolt hatóanyagok mellett érdemes bevetned egy revitalizáló maszkot is. Így könnyebben bejuttathatod a legfontosabb tápanyagokat a rétegek mélyére és tartósan leszámolhatsz a fakó színnel.

Keresés