Menü

Charlotte Meentzen

Charlotte Meentzen gyógynövény kozmetikumok bőrgyógyászok által tesztelt kitűnő minőségű bőrápoló készítmények, melyek a természetben bőségesen fellelhető növényi hatóanyagokat vesznek alapul. Ezek a készítmények minden szempontból megfelelnek még az érzékeny bőr követelményeinek is, nem tartalmaznak semmiféle allergén anyagot.
Spezial Pflege Rozáceás bőrre Spezial Pflege Rozáceás bőrre
A Charlotte Meentzen cég jól ismeri, a speciális, érzékeny vagy csak nagy figyelmet igénylő bőrápolási feladatokat. Speciális bőrápoló termékcsalád a rozáceás bőr táplálására kifejlesztve. A termékeket a drezdai Bőrgyógyászati Egyetemen bőrgyógyászok és kozmetológusok tesztelték.
Derma Control ekcémás bőrre Derma Control ekcémás bőrre
A speciális bőrápoló Derma Control krém az ekcémás, neurodermitiszes bőr táplálására lett kifejlesztve. A termékeket a drezdai Bőrgyógyászati Egyetemen bőrgyógyászok és kozmetológusok tesztelték.
Body Vital Termékcsalád Body Vital Termékcsalád
Nyugtató és revitalizáló testápoló sorozat, általános és speciális testápoló készítményekkel, mint a nyak – dekoltázs és kézápoló krémmel. A megújított összetételükre jellemző: hogy a legkorszerűbb, természetes alapanyagokkal készülnek (mandula olaj, mandula vaj) és parabénmentesek.
Jubileumkrémek Jubileumkrémek
Charlotte Meentzen Jubileumkrémek - melyeket a márka fennállásának ünnepére készítettek, a lehető legjobb hatóanyagokból.
Rendezés:

Keresés