Menü

márkáink

Neogence Neogence
Többszöresen díjnyertes, innovatív, hialuronsavas kozmetikumok. Látványos, gyors és biztonságos hatás. Feltölti, feszesíti és regenerálja a bőrödet.
NARÜKO NARÜKO
A Narüko márka termékeinél kiemelkedő fontosságú a természetközeliség. Gondosan válogatott növényi hatóanyagai gondoskodnak bőröd ápolásáról, természetes és bőrbarát összetevői vigyáznak bőröd szépségére.
Ben Nye Ben Nye
A Ben Nye professzionális sminkmárka Kim Kardashian sminkmestere kapcsán robbant be a köztudatba a híres Banana powder porpúderével. Tökéletesen ki lehet vele emelni az arc területeit, tartósabbá teszi a sminket, kiváló az úgynevezett smink "baking"-hez. Sminkesek előszeretettel használják termékeiket a szuper minőség és tartósság miatt.
Carmex Carmex
A Carmex ajakápolói pillanatok alatt regenerálják, feltöltik, ápolják a szájat, ideális alapot adva a rúzsozáshoz, hogy az ajkaid csábítóan szépek legyenek.
Charlotte Meentzen Charlotte Meentzen
Charlotte Meentzen gyógynövény kozmetikumok bőrgyógyászok által tesztelt kitűnő minőségű bőrápoló készítmények, melyek a természetben bőségesen fellelhető növényi hatóanyagokat vesznek alapul. Ezek a készítmények minden szempontból megfelelnek még az érzékeny bőr követelményeinek is, nem tartalmaznak semmiféle allergén anyagot.
Kryolan Kryolan
A Kryolan professzionális sminkmárkát világszerte ismerik kiemelkedő minőségének köszönhetően. A mindennapokban használt sminktermékek mellett találhatsz akár extra erős fedésű alapozókat is (tetoválást, hiperpigmentációt is teljesen eltüntet), sminkfixálókat is. Sminkesek is előszeretettel használják a márkát fotózásokra, esküvői sminknek, olyan alkalmakra ahol a tökéletes megjelenés és a tartós smink sokat számít.
Paris Berlin Paris Berlin
A Paris Berlin professzionális sminkmárka nem hiába lett a sminkesek egyik nagy kedvence. Leghíresebb termékük a Paris Berlin Le Fluide alapozó, mely magas fedésének köszönhetően hibátlan bőrképet biztosít, tartós, folyékony állagú, így könnyen eldolgozható. Előszeretettel használják a Paris Berlin alapozót fotózásokra, esküvői sminknek, olyan alkalmakra ahol a tökéletes megjelenés és a tartós smink sokat számít.
Schüssler Schüssler
A Schüssler Natur CosMEDics natúr kozmetikumaiban megtalálod a legértékesebb ásványi sókat, amelyek a leggyakoribb bőrproblémákra kínálnak megoldást.
Solone Solone
A Solone termékei éppen egyedülálló tartósságukról híresek, köszönhetően tajvani származásuknak. Az ázsiai ország párás levegője ugyanis az átlagos sminket hamar tönkreteszi, ezért az itt élő nőknek olyasmire van szükségük, ami ilyen körülmények között is megmarad.
Összes tajvani kozmetikum Összes tajvani kozmetikum
A tajvani kozmetikumok közkedveltek a tudatos bőrápolók körében. A rétegező bőrápolási rutin és a bőrünknek megfelelő hatóanyagok összeválogatásával lenyűgöző eredményeket lehet elérni. Válogass az innovatív, bizonyítottan hatásos hatóanyagokat tartalmazó termékeink közül!

Keresés