Menü

Narüko fátyolmaszkok

A fátyolmaszk egy bőrápoló összetevőkkel bőségesen átitatott szövetanyag, melyet könnyedén az arcunk formájához tudunk illeszteni, rendkívül eredményesen juttatja be bőrünkbe az ápoló hatóanyagokat, röviden megfogalmazva: a fátyol anyag szinte a bőrbe „nyomja” azokat. A „kenegetős” társai esetében a hatóanyagok egy része elillan, elpárolog a bőr felszínéről, a fátyolmaszkok különleges szövetanyaga ezt hivatott megakadályozni.
Csomagjaink Csomagjaink
Előre összeállított problémamegoldó fátyolmaszk csomagok, melyek segítenek hidratálni, ránctalanítani a bőröd, vagy megküzdenek a tág pórusokkal és pattanásokkal.
NRK fátyolmaszkok NRK fátyolmaszkok
A NRK fátyolmaszkoknál kiemelkedő fontosságú a természetközeliség. Gondosan válogatott növényi hatóanyagai gondoskodnak bőröd ápolásáról, természetes és bőrbarát összetevői vigyáznak bőröd szépségére.
am+pm fátyolmaszkok am+pm fátyolmaszkok
Legyen szó tág pórusokról, fáradt, fakó bőrről, esetleg ráncmegelőzésről, itt találsz rá gyors megoldást fátyolmaszkjaik közül!
Natúr fátyolmaszkok Natúr fátyolmaszkok
A natúr termékcsalád fátyolmaszkjainak legfontosabb jellemzője a koncentrált növényi hatóanyag-tartalom, aminek hála igazán természetközeli kozmetikumokról beszélhetünk.

Keresés