Menü

Garantáltan biztonságos vásárlás


 

Biztonságos fizetés 128-Bit SSL titkosítással

128-bit SSL titkosítást használunk (Secure Sockets Layer protocol) a személyes adatok állandó biztonsága érdekében. Ez azt jelenti, hogy amikor adatokat küldesz nekünk, (pl. cím, bankkártya adatok) a titkosítás miatt az adatokat más nem olvashatja.

 

Adataid biztonságban vannak

Soha nem adjuk ki személyes adataidat harmadik félnek. Adataidat csakis egy célra használjuk fel: a rendelésed lebonyolítására. Hírleveleinkről is bármikor leiratkozhatsz, ha már nem szeretnél többet kapni. Adatvédelmi tájékoztatónkat pedig itt találod.

 

100% pénzvisszafizetési garancia

Biztosak vagyunk abban, hogy termékeink minősége kiváló, ezért bátran vállalunk rájuk 100% a pénzvisszafizetési garanciát. Ha utólag azonban mégis kiderül, hogy nem a bőrtípusodnak megfelelőt választottad, esetleg allergiás vagy valamelyik összetevőre, akkor 30 napig 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden termékre.

 

A név, amiben megbízhatsz

A SzépségCenter webáruház elnyerte az Árukereső Megbízható Bolt minősítését a vásárlók valós és nyilvános visszajelzései alapján. Az ügyfeleinknek a legjobbat akarjuk, ami nem más, mint a biztonságos és kényelmes online vásárlás biztosítása és bátran állítjuk, hogy miénk a legjobb Ügyfélszolgálat. :)


 

Ha bármikor probléma merülne fel a rendeléseddel, vagy a SzépségCenter webáruházzal kapcsolatban, kérjük vedd fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal e-maiben (info@szepsegcenter.hu) vagy telefonon (06/30 737 3355).

Keresés