Menü

Neogence

Többszörösen díjnyertes tajvani bőrápolási márka, mely többek között gyógyszerészeti tisztaságú, aktív hatóanyagai, egyedi hialuronsav technológiája, innovatív hatóanyag kombinációi révén vált ismertté Ázsia-szerte. A Neogence termékek fejlesztése során 3 fő szempontot vesznek figyelembe: hatékonyság, biztonság, gyors eredmények.

Bőrfiatalító Termékcsalád Bőrfiatalító Termékcsalád
Legújabb bőrmegújító termékcsaládunk többszörösen díjnyertes, prémium kategóriás kozmetikumokból áll. Innovatív összetevőiknek köszönhetően rendkívül hatásosak, megelőzik a korai bőröregedést, fiatalos kontúrt eredményeznek.
C-Vitaminos Termékcsalád C-Vitaminos Termékcsalád
A Neogence C-vitaminos kozmetikumok eredményesen egyenlítik ki a bőrtónust, halványítják a pigmentfoltokat és szeplőket, csökkentik a bőr festékanyag termelését és élettel telítik a fáradt fakó bőrt.
Hialuronsavas Termékcsalád Hialuronsavas Termékcsalád
A Neogence hialuronsavas vonalára jellemző az alacsony- , valamint nagy molekulatömegű hialuronsav kettős ereje. Az alacsony molekulatömegű a bőr mélyebb rétegeibe is eljut, javítja a bőr nedvességtartalmát, stimulálja a kollagén szintézist, csökkenti a ráncokat és a bőr egyenetlenségeit. A nagy molekulatömegű formája a bőrfelszíni hidratációt biztosítja és csökkenti a vízveszteséget.
Pórustisztító Termékcsalád Pórustisztító Termékcsalád
Az önmagukban is hatékony összetevők különleges kombinációja egyedi megoldásokat eredményez az akár már régóta fennálló problémák megszüntetéséért. Pórustisztítás, pórusösszehúzás a mitesszerek ellen.
Fátyolmaszkok Fátyolmaszkok
A fátyolmaszk egy bőrápoló összetevőkkel bőségesen átitatott szövetanyag, melyet könnyedén az arcunk formájához tudunk illeszteni, rendkívül eredményesen juttatja be bőrünkbe az ápoló hatóanyagokat, röviden megfogalmazva: a fátyol anyag szinte a bőrbe „nyomja” azokat.
Rendezés:
4.830 Ft 4.090 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
3.450 Ft 2.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(4)
1.390 Ft -tól
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
3.450 Ft 2.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(7)

Keresés