Menü

Neogence

A Neogence Ázsia egyik legismertebb kozmetikai márkája. Hihetetlen népszerűségét az innovatív biotechnológiák alkalmazásának köszönheti, melynek hála a biztonság, a hatékonyság és a gyors eredmények egyszerre valósulnak meg minden egyes termékük esetében. 

A Neogence által gyártott kozmetikumok többszörösen díjnyertes készítmények, a gyógyszerészeti tisztaságú hatóanyagok és a hialuronsav egyedi alkalmazása még a többi luxuskozmetikum közül is kiemeli a márka gyártmányait. Ismerd meg az ázsiai nők gyönyörű bőrének titkát a Neogence márkával!
 

Bőrfiatalító Termékcsalád Bőrfiatalító Termékcsalád
Legújabb bőrmegújító termékcsaládunk többszörösen díjnyertes, prémium kategóriás kozmetikumokból áll. Innovatív összetevőiknek köszönhetően rendkívül hatásosak, megelőzik a korai bőröregedést, fiatalos kontúrt eredményeznek.
C-Vitaminos Termékcsalád C-Vitaminos Termékcsalád
A Neogence C-vitaminos kozmetikumok eredményesen egyenlítik ki a bőrtónust, halványítják a pigmentfoltokat és szeplőket, csökkentik a bőr festékanyag termelését és élettel telítik a fáradt fakó bőrt.
Hialuronsavas Termékcsalád Hialuronsavas Termékcsalád
A Neogence hialuronsavas vonalára jellemző az alacsony- , valamint nagy molekulatömegű hialuronsav kettős ereje. Az alacsony molekulatömegű a bőr mélyebb rétegeibe is eljut, javítja a bőr nedvességtartalmát, stimulálja a kollagén szintézist, csökkenti a ráncokat és a bőr egyenetlenségeit. A nagy molekulatömegű formája a bőrfelszíni hidratációt biztosítja és csökkenti a vízveszteséget.
Pórustisztító Termékcsalád Pórustisztító Termékcsalád
Az önmagukban is hatékony összetevők különleges kombinációja egyedi megoldásokat eredményez az akár már régóta fennálló problémák megszüntetéséért. Pórustisztítás, pórusösszehúzás a mitesszerek ellen.
Fátyolmaszkok Fátyolmaszkok
A fátyolmaszk egy bőrápoló összetevőkkel bőségesen átitatott szövetanyag, melyet könnyedén az arcunk formájához tudunk illeszteni, rendkívül eredményesen juttatja be bőrünkbe az ápoló hatóanyagokat, röviden megfogalmazva: a fátyol anyag szinte a bőrbe „nyomja” azokat.
Rendezés:

Hogy miben mások az ázsiai kozmetikumok, mint az Európában már jól megszokott termékek? Hatásosságuk a hatóanyagok koncentrált alkalmazásában és a komplex biotechnológia fejlesztésében rejlik. Minden egyes ázsiai kozmetikum célja a bőr egészséges működésének helyreállítása. A magasabb árak ugyanakkor szűkebb termékigénnyel párosulnak, ugyanis az ázsiai bőrápolási rutin csak 4-7 lépésből áll

A Neogence márka

A Neogence világvezető bőrápolási tajvani márka mögött egy bőrgyógyászokból, gyógyszerészeti szakértőkből és biotechnológiai kutatókból álló szakértői (családi) csapat áll. Az első terméket, a Hialuronsav hidratáló esszenciát Dr.Hsieh és Dr.Tsai készítették családi használatra, akik akkoriban osztálytársak voltak a Tajvani Nemzeti Egyetemen 2002-ben. Az esszenciát óriási siker övezte és ezt a hullámot meglovagolva 2005-ben meglapításra került a Neogence, majd további díjakat és elismeréseket zsebeltek be. A Neogence mindig is nagy hangsúlyt fektetett a  kutatásra és a fejlesztésre, mert az első naptól fogva ragaszkodnak ahhoz a szellemhez, hogy minden terméket úgy készítenek, mintha saját maguknak és családtagjaik számára készítenék.

Azóta is világszerte másodpercenkenként négyet adnak el a legnépszerűbb termékünkből, a Neogence hialuronsavas hidratáló eszenciájából, ami kiemelkedően magas koncentrációjú hialuronsavval hatékonyan zárja a bőrbe a nedvességet és hosszan hidratál.
 

Neogence termékpaletta 

A Neogence ismert és elismert márka szerte a világon, amelynek termékei webshopunkon keresztül már Magyarországon is elérhetőek. Maximális törődés és a luxus érzése - ezek azok a jellemzők, amelyekkel a Neogence hibátlan kozmetikumai rendelkeznek. 

Webáruházunk ezeket a nagyszerű termékeket felhasználási módok szerint csoportosította, így elkülönítettük a bőrfiatalító, a C-vitaminos, a hialuronsavas, a pórustisztító és a regeneráló termékcsaládot, valamint különböző fátyolmaszkok, fényvédelemre szolgáló termékek és a Skin formula termékcsalád tagjai is felfedezhetőek kínálatunkban. Nézzük most meg közelebbről pontosan, milyen Neogence kozmetikumok sorakoznak webáruházunk virtuális polcain!

Kozmetikumok igényekre szabva 

A bőrfiatalító termékcsalád képviselői - nevükből is adódóan - képesek a korai bőröregedés megelőzésére, a bőr fiatalon tartására, erre pedig az innovatív összetevőknek köszönhetően alkalmasak. A C-vitaminos termékek hatékonyak a bőrtónus kiegyenlítésében, a pigmentfoltok és a szeplők halványításában, és még a fakó bőrt is megtöltik vitalitással.

A hialuronsavas termékcsaládba tartozó kozmetikumok az alacsony-, valamint a nagy molekulatömegű hialuronsav erejével veszik fel a harcot a ráncokkal és a barázdákkal, miközben a bőr nedvességtartalmát is javítják. A pórustisztító készítmények között helyet kapó darabok a pórusok méretének csökkentésére, illetve tisztítására szolgálnak. 

A kipirosodásra hajlamos, érzékeny bőrrel rendelkezők számára a regeneráló termékcsalád tagjainak használata ajánlott, amelyek 9 értékes hatóanyaggal állítják helyre a bőr normál működését. A Skin formula kozmetikumai koncentrált hatóanyagokkal, szérumok formájában kiválóan alkalmasak a bőr védelmére és táplálására

Fátyolmaszkok segítségével a bőr táplálása, ápolása egyszerűen és kényelmesen oldható meg. Nincs más dolgod, minthogy ezt a különleges szövetdarabot az arcodra illeszd, és élvezd a kényeztetést! Egyik évszakban sem szabad elfeledkezni a fényvédelemről, ebben a Neogence színezett fényvédője lehet a segítségedre, amely 50 faktoros védelmet nyújt.

A Neogence termékpalettájának tagjai lefedik a bőrápolás minden lépését. Segítségükkel magas szinten gondoskodhatsz a tisztításról, a hidratálásról, a bőrproblémák célzott kezeléséről, valamint a fényvédelemről is. Fedezd fel színvonalas kínálatunkat, és érezd  jól magadat a bőrödben a Neogence kozmetikumok segítségével!

 


 

Keresés