Termékek Menü
0
Itt jársz: >

Smink

Alapozók, korrektor Alapozók, korrektor
A hibátlan, tartós és gyönyörű sminkhez profi alapozóra és korrektorra van szükséged. Használd azt, amit a sminkesek! Minőségi alapozók és korrektorok a nappali sminktől a buli sminken át akár a verseny sminkekig.
Púder, pirosító, kontúr Púder, pirosító, kontúr
Púder, pirosító és kontúr, azaz minden, ami az arc optikai formázásához szükséges. Különböző textúrák és a széles színskála a profi sminkért, és hogy azzal dolgozhass, amit a legjobban szeretsz.
Ecsetek Ecsetek
A profi sminkecsetekkel szebb eredményt érhetsz el, és ráadásul gyorsabban, hiszen megkönnyítik a dolgod, szebb átmeneteket satírozhatsz, vagy éppen hogy élesebb vonalakat húzhatsz.
Szemek Szemek
A látványos szemfestéshez megbízható és profi eszközök szükségesek. Ha Te is dolgozol, amivel a profik, gyorsan érhetsz el látványos és tartós eredményt. A szemfestéktől a szemöldökceruzákon és színes tusokon át a csillámporokig és műszempillákig.
Ajkak Ajkak
A nőies és romantikus ajkaktól a natúr rúzsokon és trendi színeken át a tartós és gyönyörű, vörös rúzsig. A profi rúzspaletták, szájkontúrceruzák, ecsetek és szájfények tökéletesek a csábító ajkak kifestéséhez.
Fixálás Fixálás
A tartós smink a megfelelő bőrápolással kezdődik. A primerek és báziskrémek nem csupán a tartós és hibátlan smink alapját biztosítják, de kevesebb alapozóra lesz szükséged. A sminket aztán fixáló púderrel és spray-vel tartósíthatod. Az esküvői sminktől az alkalmi sminkeken át bármikorra, amikor tökéletesen szeretnél megjelenni.
Partysmink Partysmink
Klasszikus, vidám, extrém vagy drámai partysminket szeretnél? A műszempilláktól a csillámokon át a szaténpúderekig és a sminkfixálókig mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet. Válassz profi eszközöket, hogy magabiztosnak érezhesd magad minden pillanatban.
Kiegészítők Kiegészítők
A gyönyörű sminkért használd te is azt, amit a profik! A primerek, sminkfixálók, szivacsok, paletták és ecsetmosó folyadék megkönnyítik a dolgok, és alapvetőek a higiénikus, gyors, tartós és hibátlan sminkhez.
Pillák Pillák
A műszempillák csodás keretet adnak a tekintetnek. Akár nappali, akár alkalmi sminkben, akár extrémebb változatban vagy színes műszempillában gondolkodsz, nálunk megtalálod a megfelelőt.
Rendezés:
Nézet: