Menü

Fátyolmaszkok - arcmaszkok

A fátyolmaszk egy bőrápoló összetevőkkel bőségesen átitatott szövetanyag, melyet könnyedén az arcunk formájához tudunk illeszteni, rendkívül eredményesen juttatja be bőrünkbe az ápoló hatóanyagokat, röviden megfogalmazva: a fátyol anyag szinte a bőrbe „nyomja” azokat. A „kenegetős” társai esetében a hatóanyagok egy része elillan, elpárolog a bőr felszínéről, a fátyolmaszkok különleges szövetanyaga ezt hivatott megakadályozni.

N3/N3+ Fátyolmaszkok N3/N3+ Fátyolmaszkok
Az N3 fátyolmaszk szövete vastagabb, nyomást gyakorol a bőrre, ezzel felgyorsítva a hatóanyagok felszívódását. N3+ fátyolmaszkok pedig különleges hatóanyag-kombinációval feltöltött maszkok, hogy a bőröd a legjobb elsősegélyben részesüljön.
N5 Fátyolmaszkok N5 Fátyolmaszkok
Puha, fekete pamut fátyolmaszk anyag nagy mennyiségű, különleges hatóanyagba áztatva, táplálja és hidratálja a bőrt.
N7 Fátyolmaszkok N7 Fátyolmaszkok
Speciális kialakítású fátyolmaszk, áteresztő membránokkal hagyja lélegezni a bőrt, miközben megköti a vizet. Azonnali, látványos hatást eredményez.
Prémium maszkok Prémium maszkok
Prémium fátyolmaszkjainkban csak a legeredményesebb hatóanyagok kombinációjával találkozol, extra magas koncentrációban. Igazi gyorssegély a bőrnek, mely azonnal látható eredményt hoz.
Csomagjaink Csomagjaink
Előre összeállított problémamegoldó fátyolmaszk csomagok, melyek segítenek hidratálni, ránctalanítani a bőröd, vagy megküzdenek a tág pórusokkal és pattanásokkal.
Rendezés:

Keresés