Menü

Díjazzuk a hűségedet!

Regisztrálj webáruházunkba és spórolj meg akár egy szállítási díjat vagy többezer Forintot!

Regisztrált vásárlóként rendeléseidet hűségpontokkal jutalmazzuk. Minden hűségpontod 1 Forintot ér, ráadásul Te döntöd el, hogy melyik vásárlásodnál váltod be őket ill. mennyit. Az adott vásárlás során szerzett hűségpontjaid vásárlásod után fél évig érvényesek.  Regisztráció >  

Mennyi hűségpontot adunk egy vásárlásért?

  • Teljes árú termékekre 3% hűségpontot írunk jóvá, azaz ebben az esetben nagyjából 33 forintonként kapsz egy hűségpontot.
  • Kedvezményes árú termékekre 1,5% hűségpontot írunk jóvá, azaz ebben az esetben nagyjából 66 forintonként kapsz egy hűségpontot.
  • Bizonyos akciós kampányok, illetve az időszakos "SzépsegCenter Napok" alatt a hűségpont rendszer szünetelhet. Ezt a főoldali banneren vagy más egyértelmű helyen jelezzük.

1 hűségpont 1 forintot ér, így az összegyűjtött pontjaiddal tudod csökkenteni a rendelésedért fizetendő összeget.

Példaként 15.000 Ft értékű teljes árú termék vásárlása esetén 450 Forinttal csökkentheted következő vásárlásod összegét. Sőt, amennyiben a vásárlásod után névvel ellátott termékértékelést is leadsz a webshopban (részleteket emailben küldünk vásárlás után), úgy meg is duplázhatod ezen hűségpontjaidat, azaz akár 900 Forinttal csökkentheted majd következő vásárlásod összegét. Számos vásárlónk többezer hűségpontot vált be rendszeresen, azaz ennyi Forintot spórol meg rendszeresen.

Hogyan tudod a pontjaidat felhasználni?

A korábban kapott hűségpontjaidat a pénztárban tudod beváltani. A rendszer ki fogja írni, hogy hány hűségpontod van jelenleg, így a pénztárnál csak írd be, hogy mennyit szeretnél ezekből beváltani. Ahány hűségpontot felhasználsz, annyi forintot vonunk le a rendelt termékek végösszegéből (a szállítási költségre ez nem vonatkozik).

Hol tudom megnézni, hogy mennyi pontom van?

Bejelentkezés után a fiókodban láthatod, hogy mennyi pontot gyűjtöttél már.

Megéri regisztrálni!

Nagyon fontos, hogy a hűségpontokat csak akkor tudod gyűjteni, ha regisztrált vásárlónk vagy! Amennyiben regisztráció nélkül vásárolsz, fiók híján nem tudjuk a pontokat jóváírni, így elvész a kedvezmény lehetősége.
A pontokkal szeretnénk Neked megköszönni, hogy bizalmat adtál nekünk, és rendszeresen visszatérő, hűséges vásárlónk vagy! Regisztráció >  

Hűségpontokat a pontrendszer bevezetésétől (2017.03.29) fogva írunk jóvá.

Keresés