Termékek Menü
0

Díjazzuk a hűséged

Hogyan gyűjthetsz hűségpontokat?

Regisztrált vásárlóként minden vásárlásod alkalmával hűségpontokat írunk jóvá neked. Az így összegyűjtött pontjaidat a következő fél évben bármelyik vásárlásodnál felhasználhatod.

Mi az a hűségpontrendszer?

Ezzel szeretnénk Neked meghálálni, hogy hűséges vásárlónk vagy, így különleges kedvezményekben lehet részed. A hűségpontok segítségével egyedi kedvezményekben részesülsz, Te döntöd el, hogy melyik vásárlásodhoz mennyi pontot szeretnél felhasználni, de akár az összes felhalmozott pontodat is beválthatod.

Hogyan működik a hűségpontrendszer?

Vásárláskor a kosárértéked alapján kapsz hűségpontokat (ebbe a szállítási költség nem tartozik bele). Minden normál áru terméknél 20 forintonként kapsz 1 hűségpontot, akciós termékeknél 50 forint után jár 1 hűségpont. 1 hűségpont = 1 forint

A felhalmozott pontjaidat fél éven belül bármelyik vásárlásodhoz elköltheted. Ezt a pénztárnál, a fizetési módok listája alatt tudod beváltani. A jobboldali csúszkát a pontjaidnak megfelelően csúsztasd el jobbra, amíg annyi pontot választasz ki, amennyit fel szeretnél használni. Így a rendelésed összegének egy részét a hűségpontjaidból „fizeted ki”, de ha van elég pontod, akkor a szállítás kivételével akár az egészet is fedezheted hűségpontokból! Fél év után a hűségpontok lejárnak, így ezeket érdemes még előtte beváltani a kedvezményekre. Ne aggódj, a rendszer mindig a legrégebbi pontokat költi el.

Mire ügyelj fokozottan?

Hűségpontokat csak regisztrált vásárlóként tudod gyűjteni, így ha regisztrálás nélkül adod le a rendelésed, azzal lemaradsz a jutalmadról. Viszont miután regisztráltál a vásárlásaid után automatikusan részesülsz a hűségpontok nyújtotta kedvezményekben.
Hűségpontokat a pontrendszer bevezetésétől (2017.03.29) fogva írunk jóvá.