Menü

5 gyors hatás - 5 apró sminktipp

Ebben a cikkben a gyorssegélyek:

 

Elárulom, nálam mi az a 5 kis cselesség, amivel többé-kevésbé bármikor vállalhatom az arcom az utcára lépve...

A kor előrehaladtával nálam a jelszó: a kevesebb több! Már nem húzok fekete szemceruzát a vízvonalba, mert megkeményíti a tekintetet. Egyre gyakrabban kihagyom az alapozást és a púdezerzést (semmi vakolat) – ma úgyis a természetes bőr a divat, azzal együtt, hogy nem hibátlan, sőt.

5 szuper sminktipp


Van 5 darab összesen 5-perces tippem, amelyet most szívesen megosztok veled:

 

1. Szempilla göndörítés

Ez az, ami nélkül még a kutyát se vinném le. Nulláról képes felhozni, és szó szerint egy szempillantás alatt kinyitni a tekintetet, és kíváncsivá, érdeklődővé tenni a még álmos fejemet. Lehet hagyományos, manuális vagy elemmel működő, melegíthető, elektromos. Kapható külön keskeny göndörítő eszköz a külső, leghosszabb pillák kunkorításához. Rebegetés indul!

2. Korrektor a szemhéjon

Ha rosszul aludtam vagy keveset, a korrektor az azonnali csodaszer. Eltünteti az apró hajszálereket, pirosságot, egyenletes hatásúvá varázsolja a szemhéj bőrét. Jöhet rá a szemhéjfesték, ami ettől mellesleg tartósabb is marad. Vagy csak magában használom, és nem kerül rá semmi, így is tökéletes.

3. Bőrkiegyenlítő primer

A bőrkiegyenlítő primer nagy találmány, én általában a homlokomon használom vagy a T-vonalban, több órára az egyenletes, fiatalos bőrfelület látszatát kelti!

4. A „hegyi levegő”

Természetes, épp csak leheletnyi pirosító az orcán. Az üde, piros pozsgás arc sosem megy ki a divatból.

5. Rúzs

Lehet fukszia, pink, tűzpiros vagy meggypiros, esetleg mélybordó a „minimál szemfestés – drámai ajkak” párosítás jegyében. Továbbra is trendi!


Csatlakozz a több mint 7.000 tudatos nőhöz, aki egyedi ajánlatokban részesül és elsőként értesül akcióinkról, újdonságainkról, hetente frissülő szakértői cikkeinkről. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Smink

Keresés