Termékek Menü

5 gyors hatás - 5 apró sminktipp

Lázár Mimi
2016. 04. 16. 20:19:33

Elárulom, nálam mi az a 5 kis cselesség, amivel többé-kevésbé bármikor vállalhatom az arcom az utcára lépve...

A kor előrehaladtával nálam a jelszó: a kevesebb több! Már nem húzok fekete szemceruzát a vízvonalba, mert megkeményíti a tekintetet. Egyre gyakrabban kihagyom az alapozást és a púdezerzést (semmi vakolat) – ma úgyis a természetes bőr a divat, azzal együtt, hogy nem hibátlan, sőt.

5 szuper sminktipp


Van 5 darab összesen 5-perces tippem, amelyet most szívesen megosztok veled:


1. Szempilla göndörítés

Ez az, ami nélkül még a kutyát se vinném le. Nulláról képes felhozni, és szó szerint egy szempillantás alatt kinyitni a tekintetet, és kíváncsivá, érdeklődővé tenni a még álmos fejemet. Lehet hagyományos, manuális vagy elemmel működő, melegíthető, elektromos. Kapható külön keskeny göndörítő eszköz a külső, leghosszabb pillák kunkorításához. Rebegetés indul!

2. Korrektor a szemhéjon

Ha rosszul aludtam vagy keveset, a korrektor az azonnali csodaszer. Eltünteti az apró hajszálereket, pirosságot, egyenletes hatásúvá varázsolja a szemhéj bőrét. Jöhet rá a szemhéjfesték, ami ettől mellesleg tartósabb is marad. Vagy csak magában használom, és nem kerül rá semmi, így is tökéletes.

3. Bőrkiegyenlítő primer

A bőrkiegyenlítő primer nagy találmány, én általában a homlokomon használom vagy a T-vonalban, több órára az egyenletes, fiatalos bőrfelület látszatát kelti – helló ázsiai nők!

4. A „hegyi levegő”

Természetes, épp csak lehelletnyi pirosító az orcán. Mintha csak egy cardioedzés vagy egy gyors összebújás varázsolt volna kipirultságot az arcodra....ennyike.

5. Rúzs

Lehet fukszia, pink, tűzpiros vagy meggypiros, esetleg mélybordó a „minimál szemfestés – drámai ajkak” párosítás jegyében. Továbbra is trendi! Ha pedig az ajakfestés ilyen fontos helyet kap a sminkben, mindenképpen profi rúzst választok.

Tartalomhoz tartozó címkék: smink