Menü

A legmenőbb őszi-téli trendek a szemfestésben

Korábbi cikkünkben megmutattuk, hogy milyen rúzsra lesz szükséged idén ősszel. Nem szoktál rúzst használni, vagy inkább a szemhangsúlyos smink híve vagy? Megmutatjuk az őszi-téli trendeket, amiből biztosan megtalálod, ami a legjobban illik Hozzád!

2015 őszi-téli sminktrendek

Indigó, királykék, acélkék

Idén egyértelműen a kék szín volt a Fashion Week legnagyobb sztárja. Bátran használjunk kéket a szemhéjunkon, ragyogjon ezüstösen, amit mélykék árnyalatokkal egészítsünk ki. Ha visszafogottabbak szeretnénk maradni akkor maradjunk egy kék színű szemhéjtusnál. Ennél a szemhangsúlyos sminknél az ajkainkra csak egy szájfényt tegyünk fel.

Ajánlott termékek:

  • Solone szemhéjpúder - 17, 43

2015 őszi-téli sminktrendek

Burgundi árnyalatok

A földszíneket egy gyönyörű burgundi árnyalattal megtoldva egyből feldobhatjuk a megjelenésünket. Ezekhez az árnyalatokhoz nagyon jól mutatnak az erős, hangsúlyos szempillák, így több rétegben fessük ki őket, vagy használjunk hozzá műszempillát.

Ajánlott termékek:

 

2015 őszi-téli sminktrendek

Arany és bronz

Alkalmakra tökéletes választás, hiszen mi is lehetne ünnepibb, mint az arany szín különleges csillogása a szemhéjon. Egy bronzos avarbarna árnyalattal keretezd a szemed és a mozgószemhéjra csempéssz arany árnyalatú szemhéjfestéket. Visszafogottabb nappali sminkhez tökéletes a fahéj és az aranybarna párosítása.

Ajánlott termék:

Solone szemhéjpúderek

2015 őszi téli sminktrendek

Az örök kedvenc, füstös szemek

Mindig jó választás, a klasszikus szürke-fekete árnyalatú füstös szem továbbra is dominál, de a fenti színek mélyebb, sötétebb árnyalataiból is bátran lehet válogatni. A szilvakék egy kis fáradt lila árnyékolással kombinálva igazán gyönyörűen mutat.


Csatlakozz a több mint 7.000 tudatos nőhöz, aki egyedi ajánlatokban részesül és elsőként értesül akcióinkról, újdonságainkról, hetente frissülő szakértői cikkeinkről. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Smink

Keresés