Menü

Fátyolmaszkok felhasználása a kozmetikában

A kozmetikus szakemberek számára a maszkok és pakolások nélkülözhetetlenül fontosak, Király Rita szakértőnk elmondja pontosan miért és hogyan használják fel őket a professzionális kezelések során. Sokféle és több funkciót ellátó maszkok léteznek a piacon. A SzépségCenternél bármilyen bőrtípusra vagy bőrproblémára találunk fátyolmaszkokat, gél vagy akár klasszikus arcmaszkot is.

Sokféleképpen felhasználhatók a szalonmunka során. Mai rohanó világunkban, mikor a vendégek többsége siet és egy óra alatt mindent szeretne, látványos megoldást kínál egy bőrtípusnak megfelelő fátyolmaszk, melyet a bőr letisztítása és a megfelelő peeling eljárás után helyezünk fel akár egy szempillafestéssel együtt. Az ehhez hasonló rapid kezeléseket megtoldhatjuk egy ultrahanggal, hogy a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttassuk. Van rá lehetőség, hiszen egy tasak fátyol maszk 30 ml-nyi hatóanyagot tartalmaz, így a felhelyezése után még bőven tudunk vele dolgozni. Akár egy tíz perces masszázst is végezhetünk. Rövid idő alatt látványos hatás érhető el velük. Kisimítja, feltölti a bőrt, hiszen hirtelen nagy mennyiségű hatóanyag jut a bőrbe.

Lassan jön az ősz. A kozmetikákban is elkezdődnek a dehidratált, fénykárosodott, száraz bőrök kezelései. Hamarosan lehet hámlasztani, savazni, előkerül a mikrodermabrázió, a dermapen, dermaroller. Egy-egy ilyen kezelés után is jól esik a vendégnek egy bőrtípusának megfelelő fátyolmaszk, mely hihetetlen módon hidratálja, feszesíti, táplálja, feltölti és nyugtatja a bőrt. Az ilyenkor jellemzően megjelenő bőrpír kevésbé lesz intenzív és egy üde, sima bőrképet kapunk.
Mint kozmetikus, több féle márkát használok a teljeskörű szalonmunka során, a SzépségCenter maszkjai pedig nagyon jó eredménnyel becsempészhetők egy-egy kezelésbe.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a szalonunkban elvégzett munka az otthoni ápolással lesz teljes. Így egész évben bátran adhatjuk otthonra is a vendégeknek, akár ha ritkábban tudnak ellátogatni hozzánk, akár ha hosszabb utazásra mennek, vagy nyaralni, vagy ha csak egyszerűen többre vágynak, mint a nappali és éjszakai krémeik megszokott hatása. Rövid idő alatt rendkívül látványos eredmény érhető el velük. Érdemes olyan maszkot választani otthoni használatra, mely hasonló hatóanyagokat tartalmaz, mint otthoni krémeik, hogy érvényesüljön a szinergia.

Az ősz után gyorsan jön az év vége, az ünnepek. Ilyenkor sokszor előkerül a kérdés a különböző szakmai csoportokban, hogy mivel jutalmazzuk törzsvendégeink hűségét. Egy tasak fátyolmaszk kiváló ajándék lehet.

Személyes kedvenceim:

  • Neogence HA9 Pórusösszehúzó fátyolmaszk hialuronsavval. Tinikezeléseknél használom a tisztítást és fertőtlenítést (esetleg vio) követően. Fantasztikusan jól lenyugtatja a nyomkodás okozta pirosságot. Pórusösszehúzó, ápoló és a hialuronsav miatt hidratáló hatású. 15 perc elteltével csak leveszem, visszateszem a tasakjába és a vendég haza is viheti, két- három nap elteltével újból felteheti, mert annyi hatóanyag van benne, hogy akár kétszer is felhasználható. A fátyol maszk után teszem fel a nyugtató, összehúzó pakolást...
  • Az érettebb korosztály a NARÜKO SCULPTRA  és a Neogence retinolos fátyolmaszkért rajong. Tényleg látványos, azonnal feltölti az apró hajszálráncokat. Akire egyszer rátesszük az utána nagyon ragaszkodik hozzá.
  • Nagyon szeretem még a Neogence hialuronsavas hidratáló fátyolmaszkját, amit mikrodermabráziós vagy mezoterápiás kezelések után alkalmazok. Allantoint is tartalmaz, ezáltal segíti a sebgyógyulást, nyugtató, regeneráló hatású. Csillapítja az égő érzést, hűsítő hatása kifejezetten jól esik ezeknél a kezeléseknél.

Irritációt még soha egyetlen maszknál sem tapasztaltam és még soha nem érkezett ilyen típusú visszajelzés sem. Mindenkinek örömteli munkát és elégedett vendégeket kívánok!


Csatlakozz a több mint 7.000 tudatos nőhöz, aki egyedi ajánlatokban részesül és elsőként értesül akcióinkról, újdonságainkról, hetente frissülő szakértői cikkeinkről. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Arcápolási alapok Fátyolmaszk

Keresés