Menü

Mihez kezdesz most, hogy a természetes hatású szemöldököké a jövő?

Mihez kezdesz most, hogy a természetes hatású szemöldököké a jövő?

Bármilyen is a szemöldököd, itt a megoldás a problémádra. Sokféle szemöldök trenddel találkozhattál már eddig is. Az egészen vékony és csodálkozó szemöldöktől (igen, volt az is divat) a zabolátlanul burjánzó szemöldökökön át a kiszőkített szemöldökökig.

És mi a helyzet a szemöldöktrendekkel most?

Soha nem volt ennyire a középpontban a szemöldök, mint manapság. És ó, jaj, a természetes hatású, dús, de mégis rendezett ív az, amit most mindenhol láthatsz. Pont ezt a hatást a legnehezebb elérni (kivéve annak a néhány szerencsésnek, akik alapból így születtek), de azért vagyunk, hogy segítsünk neked.

Mondd mi a probléma, és mi mondjuk, mi a megoldás:

Túl ritka a szemöldököd?

A te legjobb fegyvered a zselés szemöldöktetoválás. Ne aggódj, ez csak ideiglenes hatású, és teljesen természetes végeredményt ad. Gabi be is mutatja neked, hogy mennyire egyszerű a dolgod, és ezzel egy-két hétre meg is oldottad a szemöldök problémát.

Túl dús a szemöldököd?

Habár a mostani trend imádja a dús szemöldököket, neked a rendezettség elérése a legfontosabb. Korábban azt tanulhattad, hogy ebben a szemöldökcsipesz a legjobb fegyvered, de most nem ez a helyzet. Persze az ívtől nagyon eltérő szálakat azért kihúzhatod, ha akarod.

Két fő fegyvered van:

  • a szemöldökkefe vagy spirálkefe
  • és a szemöldökborotva

Kezdd a szemöldököd formára fésülésével, majd a borotvával/trimmelővel kurtítsd meg a rakoncátlan szálakat, hogy rendezettebb ívet adjon ki a szemöldököd. De csak vigyázva! Max 1 millimétert vágj le, vagy elveszted a természetes hatást.

 

Hiányos rész vagy üres folt van a szemöldököd ívében? Vagy csak egy kicsit tuningolnál rajta?

A megfelelő szemöldökceruzával nagyon természetes és kifinomult hatást érhetsz el. A különleges kialakítású szemöldökceruzákkal, nem csupán könnyen tudod követni a szemöldököd természetes ívét, de a ceruza két tónusának köszönhetően nagyon természetes hatást érsz el. Pont ez most a cél.

Nem tudod, hogy milyen ív lenne számodra az ideális?

Ez a trend sok szabadságot hagy neked a szemöldököd ívével kapcsolatosan. Nem kell teljesen más ívűre alakítanod. Ha azonban szeretnél egy kicsit változtatni rajta, vagy kíváncsi vagy, mi lenne az ideális, azért összefoglaltuk neked ezen a képen a tudnivalókat.

 

A klasszikus szemöldökformázási ajánlások így hangzanak:

  • Kezdődjön a szemöldököd egy vonalban az orrcimpád vonalával.
  • Ha képzeletben az orrcimpádtól a szemed külső sarkán át húznál egy vonalat tovább, akkor az adná meg a szemöldököt végpontját is.
  • A szemöldök csúcspontját az orrcimpádtól az íriszed középpontján át továbbvivő egyenes adja meg.

Te milyennek szereted legjobban a szemöldöködet? Szükséged van további segítségre? Írj nekünk, és megírjuk a megoldást.


Csatlakozz a több mint 7.000 tudatos nőhöz, aki egyedi ajánlatokban részesül és elsőként értesül akcióinkról, újdonságainkról, hetente frissülő szakértői cikkeinkről. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Smink

Keresés