Menü

Anti-aging bőrápolási rutin alapjai

Anti-aging bőrápolási rutin alapjai

Mindannyiunknak fontos, hogy jól érezzük magunkat. Jó közérzetünknek alapvető része az is, hogy megőrizzük bőrünk egészségét, feszességét és rugalmasságát. Ennek a titka pedig az, hogy figyelmesen és következetesen törődjünk bőrünkkel a mindennapokban és egy olyan anti-aging bőrápolási rutint építsünk fel, amelynek fontos elemeit életünk bármely szakaszában használhatjuk. Olvass tovább és bemutatjuk, hogy milyen lépéseket és hatóanyagokat érdemes beillesztened anti-aging rutinodba ahhoz, hogy minél jobban érezd magad a bőrödben. 

Mikor érdemes elkezdeni az anti-aginget? 

Ha azt fontolgatod, hogy mennyi idősen vágj bele az anti-aging termékek használatába, hogy később a lehető legkevesebb ránc nézzen rád vissza a tükörből és ragyogó, egyenletes bőröd legyen, akkor a válasz az, hogy még ma. 

Az anti-aging egy része megelőzés, egy része pedig a már elindult folyamatok, mint a mimikai ráncok, a finom vonalak és a pigmentfoltok megjelenésének visszafordítása. A megelőzést már akár a 20-as éveidben is elkezdheted, ha pedig már megjelentek az évek múlásának első jelei az arcodon, akkor ideje egy teljes anti-aging rutin összeállításán gondolkodnod. 

Mi teszi hatásossá a bőröregedés elleni arcápolási rutint?

Könnyen azt gondolhatjuk, hogy minél több terméket használunk, annál jobb lesz az eredmény. Ez az elgondolás téves. Sokkal inkább fontos, hogy kellő alapossággal válasszuk ki azt a pár terméket, amit napi szinten alkalmazunk. Bár a rétegző bőrápolás során is több kozmetikumot alkalmazunk, de a hangsúly itt sem a mennyiségen van. Alapelv, hogy a bőrtípusunknak és bőrproblémáinknak megfelelő kozmetikumot használjuk rendszeresen és következetesen.

Gyakran mondjuk, hogy az ázsiai nők korát képtelenség megtippelni, mivel annyira fiatalos a bőrük. Könnyű nekik gondoljuk, hiszen a rizs és a hal milyen egészséges ételek, plusz nem is idegeskednek annyit, mit a nyugati nők. Tény és való, hogy az egészséges táplálkozás és a stressz mentes életmód nagyban hozzájárul az életminőségünkhöz és ezáltal a kinézetünkhöz is. Viszont tudni kell, hogy az ázsiai nők kiemelt figyelmet fordítanak az bőrápolásra, már fiatalkortól tudatosságra nevelik a lányokat. Arról nem is beszélve, hogy náluk a kozmetikai termékeket árusító boltok, olyanok, mint Európában a legnépszerűbb kávézó láncok. Szinte minden sarkon lehet valamilyen krémet, szappant, smink terméket kapni.

Tehát a titok a megelőzésben, a tudatosságban és a rendszerességben rejlik.

Neogence komplex ránctalanító rutin bakuchiollal

MILYEN lépésekből áll EGY EGYSZERŰ ÉS HATÉKONY ANTI-AGING RUTIN?

Egy jól átgondolt arcápolási rutint összeállítani nem mindig könnyű feladat, de nem kell aggódnod, ha elakadsz bármikor szívesen segítünk. A cél egy olyan rutin összeállítása ami nem csak hatékony, de jól is esik a termékeket használni minden este. Így az arcápolás nem egy kellemetlen része az estének hanem igazi kis énidő, amit már nagyon fogsz várni minden egyes este. 

De vajon milyen termékekre lesz szükséged egy hatékony anti-aging rutin összeállításához? 

  • Arctisztítás: az első és legfontosabb lépés hogy megtisztítsd a bőrt a nap folyamán felgyülemlett szennyeződéstől, sminktől és faggyútól
  • Megfelelő hidratálás: általában igaz, hogy az évek múlásával a bőr egyre inkább szomjazza a nedvességet. A megfelelő hidratáló megtalálása már önmagában is éveket fiatalíthat az arcukon, hiszen megköti a nedvességet és puha, telt bőrt eredményez.
  • Hámlasztás: egy hatékony, mégis kíméletes kémiai hámlasztótól rövid időn belül halványodni fognak a finom vonalak, egyenletesebbé és ragyogóvá válik a bőrtónus
  • Anti-aging hatóanyagok (antioxidánsok, retinoidok, bakuchiol, peptidek) beépítése a rutinodba: az anti-aging termékek sora végtelen, mi viszont most bemutatjuk a bizonyítottan hatékony összetevőket
  • Fényvédelem: a korai bőröregedés és a pigmentfoltok túlnyomó részéért a napsugárzás a felelős. A fényvédelem az a lépés, amit érdemes minél fiatalabb kortól minden egyes nap használni bőrünk egészsége érdekében. 

Ezek a termékek képzik egy hatékony anti-aging rutin alapját. Plusz lépéseket bármikor beiktathatsz a rutinba, de ezek az alapok remek kiindulást biztosítanak mindazoknak, akik fiatalosabb arcbőrre vágynak.

Naruko Am Pm peptides termékcsalád anti-aging

Az anti-aging rutin első lépése a hatékony ARCTISZTÍTÁS

Mielőtt este fáradtan bedőlnél az ágyba gondold át, hogy mennyi minden került az arcodra a nap folyamán: a levegőből származó por és szennyeződések, a pórusaink által természetesen termelt faggyú, izzadság és esélyes, hogy egy kis smink is. A rutinod további termékei és hatóanyagai akkor fognak a lehető legjobban hasznosulni, ha tiszta felületre viszed fel őket. 

Mikor arcápolót választasz, elsőre könnyű lehet elveszni a habok, arctisztító folyadékok és lemosók világában. Valójában itt is érdemes figyelembe venni a bőrtípusodat. Vannak érzékeny bőrre kifejlesztett, kifejezetten anti-aging vagy pórusösszehúzó lemosók, de bármelyiket is választod, biztos lehetsz benne hogy hatékonyan meg fogja tisztítani a bőrödet. 

Arctisztítás során eltávolítjuk a szennyeződéseket a bőrünkről, amik ha sokáig a bőrünkön maradnak (például sminkben alvás során) szintén felgyorsítják a bőr öregedésének folyamatát. A hatékony anti-aging arclemosók olyan könnyű állagú termékek, amik alaposan, mégis kíméletesen tisztítanak és nem szárítják a bőrt, hiszen a hatóanyagok a tiszta bőrön keresztül tudnak csak felszívódni. 

NEOGENCE HIALURONSAVAS HIDRATÁLÓ ARCTISZTÍTÓ FOLYADÉK 300ML NARÜKO FESZESÍTŐ ARCLEMOSÓ FEHÉR MAGNÓLIÁVAL NEOGENCE GYENGÉD ARCLEMOSÓ HAB HIALURONSAVVAL

NEOGENCE HIALURONSAVAS HIDRATÁLÓ ARCTISZTÍTÓ FOLYADÉK

Minden bőrtípusra

NARÜKO FESZESÍTŐ ARCLEMOSÓ FEHÉR MAGNÓLIÁVAL

Száraz, vízhiányos és érett bőrre

NEOGENCE GYENGÉD ARCLEMOSÓ HAB HIALURONSAVVAL

Érzékeny bőrre

Megfelelő hidratálás a gyönyörű bőrért

Lehet, hogy te is találkoztál már azzal a jelenséggel, mikor felviszed az alapozódat, viszont az arcod foltokban a hámlás jeleit mutatja, esetleg erősen húzódik arctisztítás után a bőröd. Ez a vízhiányos bőr egyik jele, ami hosszú távon ráncok kialakulásához is vezethet. 

A hidratálni nem csak külsőleg hanem belsőleg is nagyon fontos, hiszen elegendő folyadék fogyasztásával tudjuk fokozni a hidratáló hatású - különösen a hialuronsavas - kozmetikumok hatását. A megfelelő hidratálást arctisztítás után mindig a lotion-nel / tonerrel azaz folyékony hidratálóval kezdd, amely azonnal felszívódik és segíti a bőr víz-zsír háztartását egyensúlyba hozni. 

A hialuronsav molekulák képesek saját súlyuknak akár több ezerszeresét is megkötni vízből. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy segítenek a vízhiányos vagy az idő előrehaladtával megereszkedett, ráncos bőr számára megkötni és magába szívni a nedvességet. 

A hialuronsav azonnal megköti a vizet, így hatása azonnal vagy már akár pár nap alatt szemmel látható. Az arcbőr teltebb, egészségesebb és egységesebb, a ráncok pedig kisimulnak. Amellett hogy a hialuronsav hozzájárul a bőr rugalmasságához serkenti a kollagén termelést és antibakteriális, illetve gyulladáscsökkentő hatással is bír. 

Ha olyan kozmetikumot keresel, amitől bőröd azonnal frissebbé és fiatalosabbá válik, akkor mindenképp érdemes hialuronsavas lotiont, tonert, hidratáló krémet vagy maszkot választanod. 

A hialuronsavról többet ide kattintva tudhatsz meg.

Hámlasztás - bőrmegújítás és az anti-aging kapcsolata

Bizonyított tény, hogy a bőr öregedésével a sejtek újratermelődése lelassul. A bőr felső rétegét elhalt hámsejtek borítják. Amikor az új bőrsejtek időben újratermelődnek az arc élénkebbnek, egészségesebbnek tűnik. Azonban ha a hámsejtek nem kerülnek eltávolításra, a bőr nem újul meg, végeredményképpen pedig egy fakó, száraz, fáradt arc fog visszanézni ránk a tükörből.

A hámlasztó kozmetikumok között léteznek fizikai és kémiai hámlasztók. Jobb, ha az előbbieket kerüljük, mivel ezek a durvább termékek sérüléseket okozhatnak a bőr felszínén, gyengítve ezzel a bőr természetes védekezőképességét.

A kémiai hámlasztók már az első alkalommal is segítenek eltávolítani az arcbőr felületéről az elhalt hámsejteket. Az eredmény puha, sima és ragyogó arcbőr és halványabb ráncok. A kémiai hámlasztók hosszú távú használata stimulálja bőrünk sejtmegújulási folyamatait, így az arcbőr feszesebb és rugalmasabb lehet, a ráncok pedig fokozatosan halványodnak. Az érett bőr leginkább az olyan AHA savak hosszú távú használatából profitálhat, mint a mandulasav, a tejsav vagy a glikolsav. 

Az életkor előrehaladásával a bőrön fokozatosan jönnek elő először kisebb és halványabb, majd szabad szemmel is egyre feltűnőbb májfoltok, illetve pigmentfoltok. Ezeket az okozza, hogy a napkár az évek során összeadódik, és később fejti ki hatását a bőrön. A foltos bőr nem csak zavaró lehet, de idősebbnek is tűnhet a saját koránál. A kémiai hámlasztók hozzájárulnak a pigmenfoltok halványításához és rendszeres használatukkal az arcbőr simább és üdébb lesz. 

Cikkünkből megtudhatod melyik otthoni kémiai hámlasztó mire jó és hogyan használd a lehető legjobb eredményért. 

NARÜKO AM+PM HÁMLASZTÓ 5% TEJSAVVAL 30G NARÜKO AM+PM HÁMLASZTÓ 5% MANDULASAVVAL 30ML

NARÜKO AM+PM HÁMLASZTÓ 5% TEJSAVVAL 30G

Száraz bőrre

NARÜKO AM+PM HÁMLASZTÓ 5% MANDULASAVVAL 30ML

Minden bőrtípusra

Top anti-aging összetevők a bőrápolásban

Bármilyen összetételű vagy állagú kozmetikumot is válassz, lehet ez krém, lotion, esszencia vagy akár szérum, a fiatalos bőr kulcsa az összetevőkben rejlik. Mutatjuk, hogy melyek a top hatóanyagok, ha a meglévő ráncok simításáról vagy a megelőzésről van szó.

C-Vitamin - a legkedveltebb antioxidáns

A bőrünkben folyamatosan újabb és újabb sejtek születnek. Mikor ezt egyes reaktív molekulák, úgynevezett szabadgyökök megzavarják, akkor a folyamat nem megy végbe tökéletesen, így a sejtek struktúrája, a sejt membrán vagy akár maga a DNS is sérülhet. Az antioxidánsok olyan molekulák, amik óvják a bőrt az oxidatív stressz és a szabadgyökök sejtkárosító hatásától. 

A C-Vitamin az egyik leghatékonyabb és legelterjedtebb antioxidáns, hiszen amellett, hogy védelmet nyújt a szabadgyökök sejtkárosító hatásától stimulálja a kollagén és elasztin termelődését. Hosszú távú használatával az arcbőr nem csak rugalmasabb, de egységesebb és ragyogó is lesz. Bátran ajánljuk a foltok halványítására, illetve bármely bőrtípusra ha a cél a fiatalosabb, egységesebb és feszesebb arcbőr. 

A C-vitamin az egyik legjobb antioxidáns, amivel késleltetni, vagy akár visszafordítani is lehet a bőröregedés jeleit, illetve halványítja a foltokat. Stimulálja a kollagén és elasztin termelést, növeli a bőr rugalmasságát és élénkíti a bőrszínt. 

Ha többet szeretnél olvasni a C-vitaminról, olvasd el szakértői cikkünket itt.

NEOGENCE FOLTHALVÁNYÍTÓ SZÉRUM C-VITAMINNAL 30ML NEOGENCE KOMPLEX RÁNCTALANÍTÓ SZÉRUM BAKUCHIOLLAL ÉS C-VITAMINNAL 30ML NEOGENCE ANTI-AGING FÁTYOLMASZK C-VITAMINNAL 1X28ML

NEOGENCE FOLTHALVÁNYÍTÓ SZÉRUM C-VITAMINNAL 30ML

NEOGENCE KOMPLEX RÁNCTALANÍTÓ SZÉRUM BAKUCHIOLLAL ÉS C-VITAMINNAL 30ML

NEOGENCE ANTI-AGING FÁTYOLMASZK C-VITAMINNAL

Niacinamide, vagyis a B3-Vitamin 

A B3 vitamin, azaz Niacinamide egy hatékony bőröregedés elleni hatóanyag, amely serkenti a kollagéntermelést, csökkenti a ráncok megjelenését, javítja a már kialakult finom vonalakat. A niacinamide remek gyulladáscsökkentő és segít a foltok halványításában is. A niacinamide erősíti a bőr barriert és csökkenti a bőrön keresztüli vízveszteséget, illetve serkenti a ceramid képződését is. 

Bár elterjedt, hogy a C-vitamint és a niacinamidot nem érdemes egy rutinban alkalmazni, ez nem pontosan így igaz. A két összetevőt érdemes elkülöníteni, például reggel a C-Vitamin tartalmú szérumot, este pedig a niacinamide-ot alkalmazzuk. 

Tudj meg minden a niacinamidról ide kattintva.

NARÜKO HIDRATÁLÓ GÉL MASZK RÓZSÁVAL ÉS HIALURONSAVVAL 80G NARÜKO FESZESÍTŐ SZÉRUM FEHÉR MAGNÓLIÁVAL 30ML NARÜKO PÓRUSÖSSZEHÚZÓ ÉS FOLTHALVÁNYÍTÓ ESZENCIA VÖRÖS ÁRPÁVAL 30ML

NARÜKO HIDRATÁLÓ GÉL MASZK RÓZSÁVAL ÉS HIALURONSAVVAL 80G

NARÜKO FESZESÍTŐ SZÉRUM FEHÉR MAGNÓLIÁVAL 30ML 

NARÜKO PÓRUSÖSSZEHÚZÓ ÉS FOLTHALVÁNYÍTÓ ESZENCIA VÖRÖS ÁRPÁVAL 30ML

A peptidek 

Az évek múlásával sajnos egy teljesen természetes folyamat, hogy bőrünkben egyre kevesebb a kollagén és az elasztin. Ezek a molekulák felelősek a bőr rugalmasságáért és teltségéért. A peptidek olyan aminosavakból álló láncok, amik hírvivő szerepet töltenek be a testünkben. A peptidek feladata az, hogy jelezzék a sejteknek hogy a régi, lebomlott kollagén és elasztin helyett ideje újat termelni. 

Mikor peptideket tartalmazó kozmetikumokat használunk, akkor valójában becsapjuk a rendszert, és új kollagén és elasztin termelésére ösztönözzük a bőrt. A peptidek elsődleges célja a kozmetikumokban bőrünk kollagén termelésének serkentése. Éppen ezért, maguknak a peptideknek akár 4-6 hétre is szükségük lehet ahhoz, hogy hatásuk szemmel látható legyen. 

Ebben a cikkben összefoglaltunk mindent, amit a peptidekről, a használatukról és a hatásukról tudni érdemes. 

Kedvenc peptides kozmetikumainkért kattints ide.

Retinoidok, vagyis az A-Vitamin és származékai

A retinol az A-vitamin tudományos elnevezése és már az 1980-as években bizonyították, hogy hatásos a finom vonalak és ráncok kezelésére. Sőt, a retinol képes a már kialakult ráncokat halványítani, finomítani mélységükön. Serkenti a bőr saját kollagén termelését és még antioxidáns hatású is, tehát lassítani fogja a meglévő kollagén lebomlását. Retinol tartalmú termékek használata az esti rutin részeként javasolt.

A retinol és származékai, mint például a retinil-palmitát serkentik a kollagén szintézist a bőrben, felgyorsítják a bőr laphám sejtjeinek újratermelődését és segítik a meglévő pigmentfoltok halványítását. Ez az az összetevő, ami egyszerre teszi a bőrt feszesebbé, halványítja a foltokat és simítja a finom ráncokat-ehhez persze türelem és kitartó használat kell. A retinol és származékai serkentik a kollagén szintézist a bőrben, illetve csökkentik a már meglévő kollagén lebomlásának sebességét is. Az A-vitamin származékok felgyorsítják a sejtosztódás folyamatát a bőr alsó rétegeiben, ezzel frissebb és üdébb bőrképet eredményezve. 

Érdemes azonban tudni, hogy mivel ez az összetevő felgyorsítja a sejtek “cserélődését” a bőr legfelső rétegében, így az arcbőr érzékenyebb lehet az UV sugárzásra. Ezen kívül maga a retinol nem túl stabil molekula, ráadásul érzékenyebb bőrűek számára nehezen tolerálható, már kis mennyiségben is irritációt okozhat. Éppen ezért alkalmazzák előszeretettel a retinol származékait újabb formulákban, mivel ezek könnyebben tolerálhatóak azonban kevésbé hatékonyak. 

Tudjuk, hogy ha egy új retinolos kozmetikumot vezetsz be a rutinodba, akkor alig várod, hogy végre kifejtse a hatását. Bár a komplex formulának köszönhetően valószínűleg már az első használat után is érezni fogod hogy a bőröd simább, puhább és hidratáltabb, maga a retinol gyakran csak 1-3 hónap alatt fejti ki hatását. Az anti-aging rutinok legnehezebb része bizony a türelem.

Minden, amit tudni szerettél volna a retinolról és az A-Vitamin származékok használatáról. 

NEOGENCE RÁNCTALANÍTÓ FÁTYOLMASZK RETINOLLAL 1X28ML NEOGENCE BŐRFIATALÍTÓ SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ 15ML

NEOGENCE RÁNCTALANÍTÓ FÁTYOLMASZK RETINOLLAL

NEOGENCE BŐRFIATALÍTÓ SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ 15ML 

Az anti-aging új szupersztárja: a bakuchiol

A maláj tea kivonatában található bakuchiol egy olyan növényi hatóanyag, amelyet már a tradicionális kínai orvoslásban sok száz éve alkalmaznak, viszont csak nemrég ütötte fel a fejét a bőrápolásban is. 

A bakuchiolt növényi retinolnak is nevezik: serkenti a kollagén termelést, erőteljes antioxidáns hatású összetevő, csökkenti a pigmentfoltokat és nyugtatja a bőrt. Csökkenti és simítja a halványítja a felületes és a mélyebb ráncokat izomlazító hatása miatt, így minden bőrtípus számára remek választás, beleértve az érzékeny és akár a pattanásos bőrt is.

Neogence ránctalanító krém bakuchiollal

A bakuchiol a retinolhoz hasonlóan a simítja a ráncokat, halványítja a pigmentfoltokat, azonban a bakuchiol kutatásokkal bizonyítottan könnyebben tolerálható összetevő. 

A bakuchiol másik pozitívuma, hogy a retinolhoz hasonló hatást ígér a kellemetlen mellékhatások nélkül. A retinoidok pirosságot, érzékenységet és hámlást okozhatnak, miközben a leggyengédebb A-Vitamin származéktól a legerősebbig eljutni hosszú hónapok munkája. A bakuchiol a legérzékenyebbek számára is jól tolerálható hatóanyag, így bátran ajánljuk érzékeny bőrre illetve azoknak is, akik nem szeretnének több kozmetikummal kísérletezni hosszú hónapokig. 

NEOGENCE RÁNCTALANÍTÓ KRÉM BAKUCHIOLLAL 30ML NEOGENCE KOMPLEX RÁNCTALANÍTÓ SZÉRUM BAKUCHIOLLAL ÉS C-VITAMINNAL 30ML

NEOGENCE RÁNCTALANÍTÓ KRÉM BAKUCHIOLLAL 30ML

NEOGENCE KOMPLEX RÁNCTALANÍTÓ SZÉRUM BAKUCHIOLLAL ÉS C-VITAMINNAL 30ML

Az anti-aging rutin tökéletes lezárása: a fényvédelem 

A napsütés egyik oldalról életben tartja életben az embereket, az állatokat és a növényeket, másik oldalról az UV sugárzásnak bőrkárosodás, extrém esetekben pedig a akár bőrrák is lehet az eredménye. Ezért nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a fényvédelem. Nem csak nyáron a strandon, hanem az év minden napján.

Az UV sugárzás a bőröregedés egyik-illetve egyetlen olyan faktora, ami ellen ténylegesen képesek vagyunk tenni. Az UV-A sugárzás könnyen károsíthatja a kollagén és elasztin rostokat amik a bőr feszességéért és rugalmasságáért felelősek, míg az UV-B sugárzás fokozottan pusztíthatja a sejteket és a bőrrák elsődleges okozója. Emellett hosszú távon a napsugárzás felelős a pigmentfoltokért is. Ha szeretnénk egyenletes, gyönyörű bőrt, akkor a mindennapi fényvédelem az egyik legjobb dolog, amit ennek érdekében tehetünk. Fokozottan igaz ez akkor, ha kémiai hámlasztó vagy retinol tartalmú termék szerepel a rutinodban, hiszen ezek az összetevők segítenek eltávolítani az elhalt hámsejteket és felgyorsítani az új sejtek termelődését, ezáltal a bőr fényérzékenyebbé válhat. 

A fényvédelem beépítése a mindennapi rutinba (az anti-agingbe meg pláne) már egészen fiatal kortól elengedhetetlen. Soha nem késő elkezdeni a fényvédő krémek használatát. 

További segítséget a legmegfelelőbb fényvédő kiválasztásához itt találsz.

NEOGENCE SZÍNEZETT FÉNYVÉDŐ SPF50+**** 30ML NARÜKO AM+PM 10 PEPTIDES BŐRVÉDŐ NAPTEJ SPF50*** 50ML NARÜKO AM+PM HIALURONSAVAS HIDRATÁLÓ FÉNYVÉDŐ SPF50**** 50ML

NEOGENCE SZÍNEZETT FÉNYVÉDŐ SPF50+**** 30ML

NARÜKO AM+PM 10 PEPTIDES BŐRVÉDŐ NAPTEJ SPF50*** 50ML

NARÜKO AM+PM HIALURONSAVAS HIDRATÁLÓ FÉNYVÉDŐ SPF50**** 50ML

ÉJSZAKAI ÁPOLÁS - EXTRA REGENERÁLÁS MIKÖZBEN ALSZOL

Ez az utolsó lépés a hatékony anti-aging bőrápolási rutinunk koronája. Az éjszaka folyamán regenerálódik a bőrünk a legjobban, tehát ne szalasszuk el az időt, hogy hatékony bőröregedés lassító hatóanyagokat juttassunk a bőrünkbe. Válassz gél maszkjaink közül, hogy az esti pihenés alatt is gondoskodj a bőrödről.

NARÜKO AM+PM 1000 MOLECULE HIALURONSAVAS HIDRATÁLÓ GÉL MASZK 118ML NARÜKO AM+PM 10 PEPTIDES FESZESÍTŐ GÉL MASZK 118ML NARÜKO FESZESÍTŐ GÉL MASZK FEHÉR MAGNÓLIÁVAL 80G

NARÜKO AM+PM 1000 MOLECULE HIALURONSAVAS HIDRATÁLÓ GÉL MASZK 118ML

NARÜKO AM+PM 10 PEPTIDES FESZESÍTŐ GÉL MASZK 118ML

NARÜKO FESZESÍTŐ GÉL MASZK FEHÉR MAGNÓLIÁVAL 80G

MITől lesz hatásos A BŐRÖREGEDÉS ELLENI ARCÁPOLÁSI RUTIN?

Sokan esünk abba a hibába, hogy a minél jobb eredmény érdekében egyre több és több arcápolási terméket sorakoztatunk fel a fürdőszobánk polcán. A hatékony arcápolási rutin azonban nem a mennyiségben, sokkal inkább a minőségben és a jól megválasztott összetevőkben rejlik. Az idő visszafordítását nem szabad egyetlen terméktől várnunk. A kulcs az egyensúlyban, a bőrtípusunknak, igényeinknek és az életvitelünknek megfelelő termékek kiválasztásában rejlik.

Ahogyan a ráncok és a pigmentfoltok is évtizedek alatt alakultak ki, úgy egyetlen rutintól sem várhatunk azonnali eredményt. A legtöbb anti-aging terméknek hetekre, vagy akár hónapokra van szüksége ahhoz, hogy megmutassa mire is képes valójában. Legyünk türelemmel, a bőrünk pedig meg fogja hálálni a törődést. 

 

Források:

 


Csatlakozz a több mint 7.000 tudatos nőhöz, aki egyedi ajánlatokban részesül és elsőként értesül akcióinkról, újdonságainkról, hetente frissülő szakértői cikkeinkről. 

 

Keresés